Haberler

Kadıköy'de 2 Grubun Bıçaklı Kavgasının Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Güncelleme:
Abone Ol

Kadıköy'de aralarında husumet olan iki grup kavgaya tutuştu. Bıçaklı kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı, olay anı kameralara yansıdı.

Kadıköy'de iki grup arasındaki tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçaklı saldırgan tartıştığı kişilere saldırırken o sırada çevrede olan çok sayıda kişi korku dolu anlar yaşadı. Bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı saldırı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN İKİ GRUP KAVGAYA TUTUŞTU

Olay, geçtiğimiz Mayıs ayının 18'inde Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesi'nde meydana geldi. Geçmişte alacak ve verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunduğu belirtilen 2 grup arasında tartışma çıktı.

Kadıköy'de 2 Grubun Bıçaklı Kavgasının Görüntüleri Ortaya Çıktı!

İKİ KİŞİ YARALANDI

Kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüşen olayda İbrahim Yüce (32), boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden, Tayfun Yüce (29) de sırt bölgesinden yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kadıköy'de 2 Grubun Bıçaklı Kavgasının Görüntüleri Ortaya Çıktı!

SAĞLIK EKİPLERİ 20 DAKİKA BOYUNCA KALP MASAJI YAPTI

Kanlar içinde yerde yatan İbrahim Yüce'ye yaklaşık 20 dakika kalp masajı yapan ekipler İbrahim Yüce'yi ambulansla hastaneye kaldırdı.

Kadıköy'de 2 Grubun Bıçaklı Kavgasının Görüntüleri Ortaya Çıktı!

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Sırtından yaralanan akrabası Tayfun Yüce de müdahale boyunca İbrahim Yüce'nin başından ayrılmazken aynı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan İbrahim Yüce, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

EĞLENCE MEKANINA GİREN SALDIRGAN YAKALANDI

Olayın ardından kaçarak izini kaybettiren ve polisin incelemeleri sonrası bir eğlence mekanına girdiği tespit edilen zanlı M.D. ise kısa sürede yakalandı. Saldırgan tutuklandı.

Kadıköy'de 2 Grubun Bıçaklı Kavgasının Görüntüleri Ortaya Çıktı!

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kadıköy'de korku dolu anlara neden olan saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bıçaklı saldırgan, tartıştığı kişilere saldırırken çevrede korku dolu anlar yaşanıyor. Eli bıçaklı saldırganı görenler kaçışırken saldırıya uğrayan kişi aldığı bıçak darbesiyle yere yığılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Kamerası İbrahim Yüce Kadıköy 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Ceyhanlı:

Doğudan gelenleri gönder batıda suç kalmaz

Yanıtla47
makarakukarakakarakikiri:

''AKKİLİ OL AKİLSİZ OLANİDA ALİRLAR SENDEN'' şair burada ihtiyaç duyduğu eksikliklerini tamamlamak adına bir çağrıda bulunmuş. . . Nedir bu toprak sevdanız aynı dili konuşuyorsun ama cümlende bu ülke benim geçiyor, kurduğun cümleler genelde biz yerine ben içeriyorsa seni hiç bir toprak sahiplenmez dostum. Teşekkürler

01
GENEL AF:

EY BAHÇELİ BUNLARI İÇERİDEN ÇIKARTACAKSIN İŞTE

Yanıtla27
NEFRET:

ne kadar belinde silah uzerinde bıçak taşıyan varsa hepinizin bu ramazan günü kundaktaki çocuktan mezardaki yatan atalarınıza kadar . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Yanıtla04
Yine mi Kadıköy:

Daha yaz gelmedi

Yanıtla02
Mine:

çok güzel böyle devam edelim lütfen, pisliklerin sayısı çok arttı ya birbirinizi yiyeceksiniz ya da büyük bir deprem geliyor demektir

Yanıtla01
danger:

bu neya hergün olay adamları içeri alıyolar arka kapıdan salarsa sonu böyle olur

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title