Haberler

Kadın cinayetlerine dikkat çekmek için hazırlanan video, sosyal medyaya damga vurdu

Güncelleme:
Abone Ol

Son yıllarda artış gösteren kadın cinayetleriyle ilgili yapılan bir sosyal sorumluluk projesinde acımasızca öldürülen kadınların hikayeleri canlandırıldı. Klipte rol alan kadınlara makyajla yapılan yara izleri ise izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

Nart TV, son yıllarda artış gösteren kadın cinayetlerine dikkat çekmek için bir proje geliştirdi. Projede son yıllarda eşi, arkadaşı ya da tanımadığı kişiler tarafından canice öldürülen kadınların ölüm hikayeleri anlatıldı.

ÖLDÜRÜLEN KADINLARIN HİKAYESİNİ ANLATTILAR

"Ölmek istemiyorum" başlığıyla yayınlanan ve sosyal medyaya damga vuran video "Neydi kadın? Kadın anaydı, kadın aşktı, kadın topraktı, kadın eşinin esbabını giyip cepheye çıkandı. Şimdi kadının toplumdaki yerine bakalım ya da yerleşemediği yurduna." sözleriyle başladı. Videoda canice öldürülen Münevver Karabulut, Sinem Yurdanur, Özgecan Aslan, Müberra Kuzdan, Gülay Şimşek, Filiz Karadavut, Dilek Zengin, Emine Bulut ve Şule Çet'in ölüm hikayeleri anlatıldı.

Kadın cinayetlerine dikkat çekmek için hazırlanan video, sosyal medyaya damga vurdu

YORUM YAĞDI

Sosyal medyada hızla yayılan videoda kadınlara makyajla yapılan yara ve kesikler ise izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Videoya "Erkekliğimden utandım", "Tüylerim diken diken oldu" ve "Ağlamaktan izleyemedim" gibi yorumlar yapıldı.

Ecem Altan
Haberler.com - Güncel

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

BİRSEN:

bravo hanımlar size helal olsun en azından bir şey yapılmış bu konuyla ilgili herkes gibi sessiz kalmadığınız için emeği geçen herkese teşekkür ederim

Yanıtla3726
Spor Sever:

Erkeğe şiddet hiç yok zaten ülkede. Fiziki şiddet 3 dk olur biter. (Yanlış tabi ki). Mental şiddet her an kişinin başını yer. Siz kendinizi melek falan sanıyorsunuz sanırsam

Yanıtla1646
hia:

ne olursak olalım yaşam hakkını elimizden alamazsınız uzak durursun işine bakarsın olur biter spor sever

167
İKİLEM:

Azrail bir melek. Kadına şiddet özgüven eksikliğinden başka bir şey değil. Gururu, onuru, özgüveni olan biri nasıl kendine karşılık veremeyecek , zayıf birine el kaldırır. Hele müslümanım diyen biri. Yaratma gücü olan tek varlık Allah ve doğurma özelliğini(deniz atı vb. hariç) kadın bahşetmiş. Onların veya bunların çocukları veya herhangibirilerinin çocukları nasıl yapar anlamıyorum. Kadın gelişirse herşey güzel olur.

59
Selim:

Eyer bu boşanmalar olmasa bence hiç bir kadın öldürülmez .hepsi bosananlardir

Yanıtla2013
ipek:

birazda anneler kadınlar elden gitti diyelim kadın evli çocuklu işyerinden sevgili yapıyor sabahtan akşama adamla bakışıyor ve sonrasıda geliyor

510
Mustafa Kemal ??:

Bosanmasinda ölene kadar ceksin kadin hamal çünkü Dimi böyle sizin gibi zihniyetleri doguran kadin taš doguraydi keškeeeeeeeeeeeeee ??????????

01
ALPAGON:

çok etkilendim, emeği geçenlere teşekkür ederim. umarım herkese ulaşır bu video. evet kadın insan biz insan oğlu.

Yanıtla2210
DJ BORİS BREJCHA:

SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM, FAKAT ŞU DA BİR GERÇEK ÖLDÜRÜLENLERİN ÇOĞU EVLİ VE YASAK AŞK CİNAYETİ. BUNU DA DİKKATE ALMAK LAZIM.

Yanıtla920
Kürşat:

Türkiye''de erkeğin erkeğe fiziksel şiddet, yaralama, silahlı saldırı oranları kadınlardan çok daha fazla. Kadınlar bunları zerre kadar önemsemeyip sesini çıkarmazken sadece kendilerine yapılan şiddete karşı mı tepki gösteriyolar. Kadınların canı üstün, erkekler de kurbanlık mı?

Yanıtla919
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title