Haberler

"Kadın Kent Gönüllüleri"

Güncelleme:
Abone Ol

Gönüllü Kadınlar, Fazlı Kılıçla Gürsel mahallesini istişare ettiler.

Kağıthane'de "Kadın Kent Gönüllüleri" her mahallede istişare toplantılarını sürdürmeye devam ediyor. Başkan Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç'ın da katıldığı toplantılar oldukça yoğun geçiyor.

Gürsel Mahalleli gönüllü kadınlar bir yıl aradan sonra aynı salonda bir araya gelerek bölgelerinde yapılan çalışmaları değerlendirerek, yeni fikir ve görüşlerini paylaştılar. Sokak ve Caddelerine sahip çıkan Kent Gönüllüleri, problemleri de Belediyenin yetkili birimleriyle beraber çözüyorlar.

27 Mart 2012 Salı günü 28 Nisan Caddesinde bulunan Beş Yıldız Düğün Salonunda yapılan Kadın Kent Gönüllüleri İstişare toplantısı saat 14:00 da başladı. Toplantıya Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, Belediye Meclis Üyesi Aysan Algan Hınçalan, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Canan Atasoy, Temizlik İşleri Müdürü Nazmi Kutlu, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, Gürsel Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Boyraz, Kadın Mahalle Başkanları Serpil Karabulut ve Arzu Şaval da katıldı.

Program, Kağıthane'de yapılan çalışmalardan özet bilgiler içeren "Mekansal Değişimler" CD sinin sunumuyla başladı.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Canan Atasoy, atık maddelerin değerlendirilmesi ile ilgili sunumunda, çöp ile geri dönüşümü olan maddelerin birbirinden ayrıştırılarak toplanması hakkında açıklamalarda bulundu. Camın hiç fire vermeden geri kazandırılan bir madde olduğunu açıklayan Atasoy, Anons Araçlarıyla ambalaj atıklarının toplanıldığını ve mavi poşetlerin dağıtıldığını ifade etti. Zararlı olan elektronik atıkların da işe yarar parçalar ı içerdiğini ve zararlı kısımların ayrıştırılarak imha edildiğini söyleyen Canan Atasoy, yemek atıklarının dahi gübre olarak geri kazanıldığını vurguladı.

Bu İstişare Toplantılarını düzenleyen "Kadın Kent Gönüllüleri" gurubuna teşekkür eden AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık da, Hükümetin sosyal çalışmalarına değinerek Başbakana, Büyükşehir Belediye Başkanına İlçe Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Sizin fikir ve görüşleriniz bizim için çok önemli" diyerek, yaptıkları çalışmalarda bu istişarelerden yararlandıklarını dile getirerek, mahallelerine sahip çıkan gönüllülere teşekkür etti. Kültürel geziler hakkında da açıklamada bulunan Başkan Fazlı Kılıç, Kağıthane'de mutlu ve huzurlu bir aile ortamı oluşturmak için gayret sarf ettiklerini ifade etti.

Gürsel Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Boyraz da, belediyeden Mahallede olması gereken her türlü hizmeti aldıklarını ifade ederek, semt sakinleri adına Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Canan Atasoy Fazlı Kılıç Kağıthane Ak Parti Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title