Haberler

Kadın Kent Gönüllüleri Toplantısı

Güncelleme:
Abone Ol

Kadın Kent Gönüllüsü hanımlar bulundukları çevrelere sahip çıkarak, örnek çalışmalar sergiliyorlar.

Hürriyet Mahallesi Kadın Kent Gönüllüleri Toplantısı Yapıldı

Kağıthane de herkes İlçenin gelişmesinde pay sahibi olmak için gönüllüler kervanına katılarak, elinden gelen çabayı gösteriyor.

Kadın Meclisine bağlı "Kadın Kent Gönüllüleri" gurubu, Mahallelerdeki yapılanmalarını tamamlayarak, İstişare Toplantılarında görüş ve fikirlerini Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a paylaşıyorlar. İki yıldır mutat hale getirilerek belli bir program dâhilinde düzenlenen toplantılar mahallelerin merkezi ve uygun bir salonunda gerçekleştiriliyor.

Hürriyet Mahallesi Kadın Kent Gönüllüleri toplantısı Kağıthane Belediyesi Bilgi Evi Konferans Salonunda yapıldı. 26 Mart Pazartesi günü saat 14:00 de yapılan İstişare toplantısına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç eşi Fatma Kılıç ile birlikte katıldı. Toplantıda AK Parti Kadın Kolları Kağıthane İlçe Başkanı Meryem Tekbıyık, Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç, Belediye Meclis Üyeleri Metin Özdemir ve Yalçın Ayata, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Canan Atasoy, Temizlik İşleri Müdürü Nazmi Kutlu, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yılbaşı ve Kadın Mahalle Başkanı Gülten Alemdar da yer aldılar.

Açılış konuşmasını Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç yaptı. Mahallelerde kendilerine gönül vererek, çalışmalarına destek olan gönüllülere ve Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür eden Nuran Sevinç, faaliyetlerinden özet olarak bahsetti.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Canan Atasoy, Halkımızın çöp olarak algıladığı birçok atığın geri dönüştürülme özelliğine sahip ambalaj atıkları olduğuna vurgu yaparak, bunların ayrı toplanmasıyla Yurt Ekonomisine büyük bir katkı sağlandığını ifade etti. Görsel sunumla da izleyenleri bilgilendiren Canan Atasoy, Belediyenin ilgili birimleriyle irtibata geçilmesi halinde vatandaşlara konu hakkında yardımcı olunabileceğini söyledi.

Kadın Kolları Kağıthane İlçe Başkanı Meryem Tekbıyık, Ulaşım sahasında da büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek, Yurdumuzun her yanının duble yollarla örüldüğünü söyledi. Merkezi Hükümetin Sosyal Alanda yapmış olduğu çalışmalara da değinen Meryem Tekbıyık, Hastane kuyruklarının tarihin derinliklerine gömüldüğünün, artık hastaların evlerinde bile sağlık hizmetlerinden yararlanabildiklerinin altını çizdi.

Mahalle Muhtarı Recep Yılbaşı, Hürriyet Mahallesinde çok büyük çalışmaların yapıldığını, bu çalışmaların bölgenin değerini artırdığını dile getirerek Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a, İlçe Kaymakamı A. Akın Varıcıer'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a ve Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, vatandaşlardan gelen soruları da cevaplandırarak, İlçe genelinde ve Mahallede yapılan çalışmalardan örnekler verdi. Kadın Kent Gönüllülerinin Mahallelerine sahip çıkmalarından memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Fazlı Kılıç, Kültürel geziler hakkında da açıklamalarda bulundu. Başkan Fazlı Kılıç, başta Başbakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hürriyet Mahallesi Canan Atasoy Fazlı Kılıç Kağıthane Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title