Haberler

'Kadını kadın muayene eder' dedi, sağlık görevlisini darbetti

Güncelleme:
Abone Ol

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, rahatsızlanan eşini hastaneye getiren kişi, yardım etmek için iğne yapılan bölüme giren tıp teknisyeni Mehmet Gürkan Ören'i, "Erkeği erkek, kadını kadın muayene eder" diyerek darbetti.

Nazilli'de rahatsızlanan eşini hastaneye getiren S.B., müşahede odasına alınan eşine iğne yapan hemşireye yardım etmek için kapalı olan perdeyi açan tıp teknisyeni Mehmet Gürkan Ören'e tepki gösterdi. İddiaya göre, sağlık görevlisinin üzerine yürüyerek, küfür ve hakaret eden S.B., "Sen niye içeriye giriyorsun, erkeği erkek, kadını da kadın muayene eder" dedikten sonra Ören'i darbetti.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ARAYA GİRDİ

Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle uzaklaştırılan S.B., daha sonra çağrılan polis tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

'Kadını kadın muayene eder' dedi, sağlık görevlisini darbetti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Gürkan Nazilli Ören Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (37)

Gökhan:

Adam kesinlikle haklı orda o iğneyi yapacak bayan hemşire kesinlikle vardır. Yobaz diyen geniş gitsin yaptırsın eşini.

Yanıtla5918
Çanakkaleli:

Kadın varken erkeğin muayesi caiz değildir. Teknisyen istediği gibi girip çıkamaz.Mahremiyete dikkat etmesi gerekir

Yanıtla4722
Yorumcu:

O zaman Bu kadının kocasi hamile olduğunda sakın kadın doğum doktorlarına götürmesin.malum kadın doğum doktorlarının çoğu da erkek :)

913
UsturaBaybars:

Çomaristanda mi bu adet?

517
Anticahil:

Peki bay müslüman, siz iğnenizi erkek hemşireye mi vurdurtuyorsunuz? Dur tahmin edeyim n''aptığını: Seve seve, rahatsız olmadan kadın hemşireye vurdurtuyorsun. Sizin gibi insanların dini anca kadınlara kural koyar zaten.

47
yapma be:

İslamda ayıp yokdur , bunu hangi Hocaya sorarsan sor , sen önce bir İslamı öğren yobaz , Din cevaz veriyor sen kimsin , ozaman git mağarada yaşa

22
Erzincanlı:

Çok iyi yapmış, habere bakın! İğne yapmak için yardıma girmiş! Ne iğneymiş be, biri yapamamış ikincisi girmiş, tabiki yalan, yani bir hemşire bir iğneyi yapamıyor yardım istiyor oda yardıma giriyor, yalan pekte yakışıklı olmamış yani!

Yanıtla5013
1.Yobaza cevap veren kişi:

Cahil uslanmaz rezil insanlar sizi, bir de çok iyi yapmış yazmış. Sizin gibi insanları bir yere toplayıp aynı dayağı atmak lazım başka türlü akıllanmazsınız.

29
XX OKOO:

Adam haklı iğneyi kadınlara kadın hemşireler vurması gerekiyor kadın hemşire erkeğe iğne vurabilir ama erkek bir doktor kadına iğne vuramaz caiz değildir bunun yobazlıkla bir alakası yok evli olsaydım benimde eşim olsa bende erkek doktora vurdurmazdım

Yanıtla539
...:

''''kadın hemşire erkeğe iğne vurabilir'''' Namahrem sadece kadına mı farz bire cahil! Sizin pis zihniyetinize tüküreyim. Kadın kısmı okumaz diyen de siz, hastanede kadın doktor diye bağıranda siz!

01
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title