Haberler

İstanbul'da kadınlar Narin Güran için toplandı! "Bir kişi daha eksilmeyeceğiz" sloganı attılar

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ederken İstanbul Eminönü-Üsküdar İskelesi'nde toplanan Kadınlar Birlikte Güçlü Platformu üyeleri "Narin'e ne oldu?" yazılı pankartlar açıp "Bir kişi daha eksilmeyeceğiz", "Susmuyoruz, korkmuyoruz itaat etmiyoruz" sloganları attı.

Kadınlar Birlikte Güçlü Platformu, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos günü kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran için Eminönü- Üsküdar İskelesi'nde toplandı.

SLOGANLAR ATTILAR

"Narin Güran nerede?", "Narin'e ne oldu?" yazılı pankartlar açan grup, "Bir kişi daha eksilmeyeceğiz", "Susmuyoruz, korkmuyoruz itaat etmiyoruz" sloganları atarak, Galata Köprüsü'nden Karaköy İskelesi'ne polisler eşliğinde yürüyüşe geçti.

İstanbul'da kadınlar Narin Güran için toplandı! 'Bir kişi daha eksilmeyeceğiz' sloganı attılar

"SORMAYA DEVAM EDECEĞİZ: NARİN GÜRAN'A NE OLDU?"

Karaköy İskelesi'nde yapılan açıklamada şunlar kaydedildi; "Narin Güran'ın kayıp olması Gülistan Doku'nun yıllardır bulunamaması ile benzerdir, benzer bir zihniyetle kaybedilmeye çalışılmaktadır, ya da Rabia Naz dosyası nasıl kapatılmaya çalışılmışsa benzer şekilde bu dosya oldu bittiye getirilmeye çalışılmaktadır. İzin vermeyeceğiz. Bugün ve her gün sormaya devam edeceğiz: Narin Güran'a ne oldu? Suç ortakları kim? Her daim istihbaratı ile övünen, teknolojik gelişmeleri vatandaşını sürekli gözetlemek için kullanan devlet küçücük bir köyde kaybedildiği söylenen bir çocuğu bulamıyor mu bulmak istemiyor mu?

İstanbul'da kadınlar Narin Güran için toplandı! 'Bir kişi daha eksilmeyeceğiz' sloganı attılar

8 yaşındaki Narin Güran'ın bulunması, suçun ve suçluların tespit edilip cezalandırılması için etkin bir soruşturma yürütülmesi, kamuoyunun konu hakkında bilgilendirilmesi elzemdir. Bizler, Kadınlar Birlikte Güçlü olarak sürecin takipçisi olacağımızı ilan ediyor, erkek şiddetine, çocuk istismarına dönük mücadelemizi sürdüreceğimizi yineliyoruz. Bir kişi daha eksilmeye tahammülümüz yok."

İstanbul'da kadınlar Narin Güran için toplandı! 'Bir kişi daha eksilmeyeceğiz' sloganı attılar

Kaynak: ANKA / Güncel

Üsküdar İskelesi Sivil Toplum Diyarbakır İstanbul Eminönü Güncel Kadın Sivil Toplum Kadın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (21)

Sahi:

Bunların derdi başka. Narin umurlarında değil.

Yanıtla63465
Aslan Yıldız:

Ne derdi olacak bir çocuk katledilmiş halk sussunmu

489
Oguz Ozgul:

Neymiş dertleri söyle bizde bilelim

369
Bidüşün:

Aalan kardeş bunların samimiyeti şahanın çevre hassasiyeti kadar anladınmı şimdi

436
Yusuf KOÇ:

Show yapmak çok hoşunuza gidiyor

Yanıtla42342
Necati Hançer:

bunların derdi narin falan değil Narin bahanesiyle ortalığı nasil karıştırırız derdindeler Aynı mustafa kemalin askerleriyiz bahanesiyle aklı sıra hükümete diklenenler gibi

Yanıtla54231
suat kılıç:

şimdiye kadar aklınız neredeydi

Yanıtla28187
Ali Arslan:

bir can bir kan bir evlat kayboldu gösterdiginiz tebkiden dolayı hepinize teşeker ediyorum sonuçta susan binler var ve daha bilmediğimiz neler neler var bu dünyada

Yanıtla14751
EjdeR karahanli:

makarnacılar yorumlara dökülmüş gene.

Yanıtla12030
Goethegitme:

15 temmuzda atmlerden para çekip kiloluk makarna alanlarımı diyosun

441
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title