Haberler

Kadir Has Üniversitesi'nden Lise Öğrencilerine Yaz Okulu

Abone Ol

Mühendislik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Başarı ve Meslek olmak üzere dört ana başlıkta düzenlenecek yaz okuluna kayıt olmak isteyen öğrenciler Kadir Has Üniversitesi web sitesi üzerinden 1 Mayıs 2018 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Kadir Has Üniversitesi lise öğrencilerine yönelik yaz okulu düzenliyor.

Kadir Has Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Berker'in öncülüğünde düzenlenen "Lise Yaz Okulu" derslerini başarıyla tamamlayan öğrencilere program sonunda sertifika verilecek. Derste üstün başarı gösteren öğrencilere ise tavsiye mektubu yazılacak, ayrıca üstün başarılı öğrenciler bilgi ve becerilerine uygun projelerde görev alma imkânına sahip olabilecek.

2 ila 13 Temmuz 2018 tarihleri arasında birinci; 16 ila 27 Temmuz 2018 tarihlerinde ise ikinci dönem derslerinin uygulanacağı Kadir Has Üniversitesi Lise Yaz Okulu'na üniversite öğrencileri de katılabilecek.

4 ANA BAŞLIKTA TOPLAM 11 DERS

Lise öğrencilerine yönelik tasarlanan, ancak üniversite hazırlık ve lisans öğrencilerinin de katılabildiği Lise Yaz Okulu'nda adaylar tercihlerine göre her dönem 6 derse kadar başvuru yapabiliyor.

Lise Yaz Okulu'nda; Arttırılmış Mekanik Yoğun Programlı Ders, Moleküler Biyoloji ve Genetik Mühendisliğine Giriş, Endüstri Mühendisliğine Giriş, Bilgisayar Mühendisliğine Giriş, Büyük Veri – Akıllı Veri: Siz de Yaratabilirsiniz, Yönetebilirsiniz, Hukuk Eğitimi ve Meslekleri, Elektrik – Elektronik Mühendisliğine Giriş, Üniversiteler ve Meslekler: Bilgilenmek, Seçmek ve Başarmak (iki dönem), Kuantum Mekaniğe Giriş, Web Tasarım ve Pazarlama: Şirketinizi Kurun ve Başarın olmak üzere iki dönemde toplam 11 ders verilecek. Lise Yaz Okulu ders başına ücret ise 250 TL.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nihat Berker Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title