Haberler

Kağıthane Daha Temiz Olacak

Güncelleme:
Abone Ol

Kağıthaneli kadınlar, İlçenin her Mahallesinde örgütlenerek gönüllüler hareketi başlattı.

Kağıthane Belediyesine bağlı Kadın Meclisinin oluşturduğu "Mahalle Kadın Kent Gönüllüleri", Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın da katıldığı İstişare Toplantılarını 19 Mahallenin tamamında mutat olarak her yıl düzenli bir şekilde yapıyor.

Gecekondu görünümünü hızla terk ederek, kentleşme yolunda büyük adımlar atan Kağıthane, sosyal faaliyetlerini de sürdürüyor. Toplumun temsilcisi Hemşeri Dernekleri ve Gönüllü kuruluşlarla devamlı irtibat içinde olan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Kadın Kent Gönüllüleri" ile de koordineli olarak mahallelerdeki çalışmalarını yürütüyor.

"Kadın Kent Gönüllüleri" İstişare Toplantısının 13. sü Yahya Kemal Mahallesinde yapıldı. 22 Mart Perşembe günü Saat 14:00 da, Talatpaşa Caddesindeki Onuk Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç ile birlikte katıldı. Ayrıca programda; Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, Yardımcıları Gülsüm Ardıç ve Suna Umut, Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç, Kağıthane Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Canan Atasoy, Temizlik İşleri Müdürü Nazmi Kutlu, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, Yahya Kemal Mahallesi Muhtarı Yusuf Lafçı ve AK Parti Mahalle Kadın Başkanı Rukiye Göktaş da hazır bulundular.

Kağıthane'de yapılan çalışma ve gelişmelerin görüntülerini sergileyen sunumdan sonra, Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç, bir açılış konuşması yaparak gelen davetlileri selamladı.

Geri dönüşümü olan ambalaj maddelerinin hayata tekrar kazandırılması hakkında sinevizyon görüntüleriyle sunum yapan Çevre Koruma Müdürü Canan Atasoy, temiz bir çevre oluşturulması için Mahalleli Kadın Gönüllülerden büyük destek gördüklerini ifade etti. Zararlı atıkların nasıl toplanacağı hakkında da geniş açıklamalarda bulunan Atasoy, bitkisel atıkların bile çeşitli evrelerden geçerek gübreye dönüştürüldüğünü vurguladı. Dünyanın üçüncü, Avrupanın birinci büyüklükte kompost gübre üretim tesisinin Türkiye'de bulunduğunu söyleyen Canan Atasoy, aslında tabiatta çöp diye bir şeyin olmadığını ifade ederek, alınan önlemlerle her şeyin canlıların yararına geriye kazandırıldığının altını çizdi.

AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, Sosyal Devletçilik anlayışının Ülkemizdeki işleyişinden bahsederek, Hükümetin çok büyük projelere imza attığını belirtti. Tekbıyık, Toplumun refah ve huzurunu sağlamak için AK Parti Hükümeti olarak, örnek bir Sosyal Devletçilik anlayışı sergileyen Başbakana, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanına ve İlçe Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, davetlilerden gelen soruları da cevaplandırarak, Kağıthane Belediyesinin Kültürel Gezileri hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Fazlı Kılıç, Mutlu bir Kağıthane oluşturmak için, elbirliği içinde çalıştıklarını söyleyerek, toplantıya katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Canan Atasoy Fazlı Kılıç Kağıthane Ak Parti Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title