Haberler

Kağıthane'ye, İlçe Kadınları da El Attı

Güncelleme:
Abone Ol

Merkez mahallesi kadın kent gönüllüleri nikâh salonunda bir araya geldiler.

Kentleşme yolunda hızla gelişen Kağıthane'ye, İlçe kadınları da el attı. Belediyenin bünyesinde, gönüllülerden oluşturulan Kağıthane Kadın Meclisi, 19 Mahallenin cadde ve sokaklarına inerek, gönüllüler ağını genişletiyor. Belediye Başkanı ve ilgili müdürlüklerin de katılımıyla periyodik olarak sürdürülen Kadın Kent Gönüllüleri İstişare Toplantıları devam ediyor.

Kağıthane'deki Sokak ve Caddelerin daha düzenli ve daha bakımlı olması için gayret gösteren gönüllü bayanlar, yaptıkları çalışmaları daha geniş kitlelere aktarabilmek için bulundukları mahallelerde istişare toplantıları yaparak, hizmetlerini Belediye yetkilileri ve çevreleriyle paylaşıyorlar.

15 Mart 2012 Perşembe günü Belediye Nikâh Salonunda gerçekleştirilen Merkez Mahallesi Kadın Kent Gönüllüleri İstişare Toplantısına Başkan Fazlı Kılıç, eşi Fatma Kılıç ile birlikte katıldı. Programda AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık, Yardımcıları Meryem Karaköse ve Gülcan Özkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Öztürk, Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, Belediye Meclis Üyesi Derya Uzunboy, Çevre Koruma Müdürü Canan Atasoy, Temizlik İşleri Müdürü Nazmi Kutlu, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, Merkez Mahalle Muhtarı Süleyman Bölük, Mahalle Başkanı Senayi Gümüş, Kadın Mahalle Başkanları Ayşe Ceylan ve Nehibe Aymelek de hazır bulundular.

"Mekânsal Değişimler" CD sinin sunumunun görsel olarak izlendiği programda Çevre Koruma Müdürü Canan Atasoy, ambalaj atıklarının toplandığı poşet ve konteynerlerde uluslararası rengin "Mavi" olduğunu dile getirerek, geri dönüşümü olan atıkların buna göre toplanması önerisinde bulundu. Çöp olarak nitelendirilen evsel atıkların da siyah poşetlerde toplanması gerektiğini vurgulayan Atasoy, bitkisel atıkların da işlenerek yaşamımızda kompost gübre olarak yer aldığını ifade etti. Canan Atasoy, Dünyanın üçüncü, Avrupanın en büyük kompost üretim tesisinin Kemerburgaz'da bulunduğunu söyleyerek, Ülkemizdeki gelişmelerin boyutuna dikkat çekti.

İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Meryem Karaköse, AK Parti olarak sosyal hizmetlere büyük yer verdiklerini dile getirdi. "Halka hizmet, Hakk'a hizmettir" anlayışıyla yola çıktıklarını söyleyerek, çalışmalarında geçmişi unutmayarak geleceğe yön verdiklerini ifade etti.

Başkan Fazlı Kılıç, kentleşme yolunda büyük adımlar atan Kağıthane'de hizmete her zaman devam ettiklerini dile getirerek, İlçe Belediyesini aşan durumlarda Büyükşehir Belediyesinden destek aldıklarını, onu da aşan konularda Hükümetin imkânlarından yararlanarak, gereken hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Fazlı Kılıç, Türkiye ve Kağıthane'deki gelişmelerden örnekler vererek, Başbakanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Merkez Mahalle Muhtarı Süleyman Bölük de, Kaymakamlık ve Belediyeden Mahalle olarak her zaman yardım gördüklerini ifade ederek, semt sakinleri adına şükranlarını bildirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Canan Atasoy Fazlı Kılıç Kağıthane Ak Parti Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title