Haberler

Pompalı tüfekle hastaneyi basan kadın, çalışanları rehin aldı

Güncelleme:
Abone Ol

Kahramanmaraş'ta bir kadın, pompalı tüfekle hastaneye girerek sağlık çalışanlarını rehin aldı. Sağlık çalışanları korkuyla masaların altına gizlenirken, pompalı tüfekli kadın güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirildi. Korku dolu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kahramanmaraş'ta bir kadın, pompalı tüfekle hastaneye girerek sağlık çalışanlarını tehdit etti. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen kadın, güvenlik görevlisinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi ve gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ta Hastaneye Pompalı Tüfekle Giriş: 1 Gözaltı

POMPALI TÜFEKLİ KADIN, SAĞLIK ÇALIŞANLARINI REHİN ALDI

Alınan bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen B.G. (45), pompalı tüfekle Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası'nın acil bölümüne girdi. Burada elindeki pompalı tüfekle sağlık çalışanlarını tehdit eden şüpheli, bir güvenlik görevlisinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelinin saldırı girişimi sırasında sağlık çalışanları korkulu anlar yaşadı. Zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta Hastaneye Pompalı Tüfekle Giriş: 1 Gözaltı

CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan, bir sağlık çalışanı olay anını cep telefonuyla kaydetti. Görüntülerde, sağlık çalışanlarının masaların altına girerek gizlenmesi, şüphelinin sağlık çalışanlarına bağırması ve güvenlik görevlisinin şüpheliyi etkisiz hale getirmesi yer alıyor.

Kahramanmaraş'ta Hastaneye Pompalı Tüfekle Giriş: 1 Gözaltı

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Kahramanmaraş Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi içinde bir kadının pompalı tüfekle saldırı girişiminde bulunduğu anımsatıldı. Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Elinde bulunan pakette bomba düzeneği olduğunu belirterek hastane içinde saldırı girişiminde bulunan 1979 doğumlu Türk vatandaşı B.G. isimli kadın, olay yerine intikal eden güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilmiştir. Şahsın bahsettiği kağıt çantanın ekiplerce yapılan gözlemlemede dıştan içinin göründüğü ve boş olduğu tespit edilmiştir. Şahısla ilgili yapılan araştırmada ve ifadesinde, psikiyatrik tedavi gördüğü ve kendisini iyi hissetmediğini, amacının kendisine zarar vermek olduğunu ve ikametine yakın olduğu için hastaneyi seçtiğini beyan etmiştir. Olay nedeniyle hastanede herhangi bir vatandaşımız ya da sağlık çalışanımız zarar görmemiştir. Şahıs gözaltına alınarak soruşturma sonucu mevcutlu olarak adliyeye sevk edilecektir."

"İNTİHAR ETMEK İSTEDİM AMA YAPAMADIM"

Polis merkezine götürülen kadın, sorgusunda, amacının kimseye zarar vermek olmadığını söyledi. Yıllardır uyuşturucu bağımlısı oğlundan eziyet gördüğünü ve bu nedenle de bunalıma girdiğini belirten Birgül G., "Oğlumun eziyetlerine daha fazla dayanamadım ve intihar etmek istedim ama yapamadım. Kimseye zarar vermek gibi bir amacım yoktu. Kimseyi vurmaya gitmedim. Elimdeki tüfeği gören olursa birileri belki beni öldürür diye hastaneye gittim" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cep Telefonu Güvenlik Hastane 3-sayfa Sağlık Güncel Suç Güvenlik Suç 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (23)

Emin Tas:

Eeyyyy hükümet nerdesin nerde

Yanıtla25131
Teşkilatı mahsusa:

Anana sor o bilir hükümet nerde

64
Cemal Koyun:

millet kafayı yeni sonumuz hayır olsun siyasiler milletin vekilleri baştan sona siz suçlusunuz

Yanıtla12134
Aden null:

kardeşim kendin diyosun millet kafayı yedi devlet napsın ,millet önce kendini düzeltecek başka yolu yok yada devlet affetmiycek polis asker sorgusuz sualsiz çekip vuracak uğraşmıycak teslim ol vesaire, insanlar önce kendinden başlarsa çeki düzen vermeye herşey daha güzel olucak

13
Çağatay Çetin:

ülke iyice tımarhaneye döndü

Yanıtla6135
Efe Egeli:

sevgili güzel ülkem.guzel Anadolu insanı.lutfen kendimize gelelim.gardaslarim neler yapıyoruz.bunlar inanın bizlere yakışmıyor.

Yanıtla480
Murat Celik:

hükümet her insanın başına polis asker mi dikecek

Yanıtla3838
Demir Acer:

gulermisin aglarmisin buda disi mafyacik agizlari acliktan kokar silaha verecek paralari var, polis yakaliyor gugukcu saliyor meydan bunlara kaldi

Yanıtla146
Murat Ülger:

Yarın denetimli serbestlikle dışarı bırakılır.

Yanıtla341
izzet Ulas:

Valla başka ülkede yaşayamam.

Yanıtla830
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title