Haberler

AK Partili Kale Belediye Başkanı Tutuklandı

Güncelleme:
Abone Ol

Denizli'nin Kale İlçesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Erkan Hayla, cinayet suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli'nin AK Partili Kale'de Belediye Başkanı Erkan Hayla, itfaiye eri Mehmet Ali Talay'ın katil zanlısı olduğu iddiasıyla tutuklandı.

CİNAYET SUÇLAMASIYLA İFADESİ ALINDI

Denizli'nin Kale ilçesinde son yapılan yerel seçimlerde belediye başkanı seçilen Erkan Hayla, öğle saatlerinde gözaltına alındı. Hakkında çeşitli suçlamalar bulunan Hayla, son olarak geçtiğimiz aylarda işlenen kadın zabıtanın itfaiye erini öldürdüğü olayla ilgili ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Burada birçok soru sorulan Hayla, daha sonra savcılığa çıkarıldı. Savcılık Erkan Hayla'yı tutuklama istemi ile mahkemeye sevk ederken, mahkeme de belediye başkanını tutuklayarak cezaevine gönderdi.

ZABITA MEMURUNUN İFADESİNDE ŞOK SUÇLAMALAR

Geçen ay öldürülen itfaiye eri Mehmet Ali Talay'ın (39), katil zanlısı olarak teslim olan kadın zabıta memuru N.Z.'nin mahkemede Talay'ı başkan Hayla'nın öldürdüğünü, suçu kendisinin üstlenmesini söylediği öğrenildi. Denizli Valiliği de Hayla hakkında çalışanlardan boş kağıda imza aldığı iddiaları üzerine hakkında idari soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erkan Hayla Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

haberci:

bu olay hükümetin yargı ile alakasının olmadığının açık göstergesi. . . Erkler ayrılığı net işliyor. .

Yanıtla514
aaaa:

Beş - onbin nüfuslu beldenin başkanını harcamak kolay. Madem ki O kadar dürüsttünüz, 4 (bana göre 3) bakan için yargılama izni verseydiniz, görecektir sizin samimiyetinizi.

01
GAKKOŞ:

TOPLU CİNAYETLERE DESTEKLERİNİ BİLİYORDUM AMA KİŞİSEL CİNAYETLERİDE OLDU. . . SUÇ ÖRĞÜTÜ. . .

Yanıtla211
garip:

akp belediyelerin cogunda huzursuzluk var zaten. diktatorluk var sahtakarlik var yolsuzluk var. kendi sendikalarina gecmiyor diye calisanlara izdirap cektiren var . ALLAH BÜYÜKTÜR HEPSİNİN HESABİNİ ELBETTE BU DUNYADA OLMAZSADA OBUT DUNYADA VERECEKLER

Yanıtla06
ayçaMobil-ANDROID:

O YAPMAMIŞTIR BEYLER.KESİN PARALELİN PARMAĞI VARDIR.????SONRADA DELİLLERİ BU AK BAYKUŞ PARTİSİNİN ELEMANINA YIKMIŞLARDIR..??????

Yanıtla31
arsiz:

sacmalik kadin cikari icin sucu ustune aliyor cikar salanmiyinca gercek katil yakalaniyor baskan olmusun da katil olman niye

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title