Haberler

Kalecik'e Şarap İçmeye Geldiler

Abone Ol

Kalecik Belediye Başkanı Nevzat Şahin'in Ev Sahipliğinde İlçeyi Gezen Alman Heyeti, Kenti ve Dünyaca Ünlü Kalecik Karası Şaraplarını ve Üretim Yerlerini Çok Beğendiklerini Söyledi.

Kalecik Belediye Başkanı Nevzat Şahin’in ev sahipliğinde ilçeyi gezen Alman heyeti, kenti ve dünyaca ünlü Kalecik Karası şaraplarını ve üretim yerlerini çok beğendiklerini söyledi.

Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz, geçtiğimiz günlerde Kalecik’i ziyaret etti. Büyükelçiye, elçilik müsteşarı Pascal Hektor’un da aralarında bulunduğu 80 kişilik bir ekip eşlik etti. Kalecik Belediye Başkanı Nevzat Şa-hin’in ev sahipliğinde ilçeyi gezen Alman heyeti, Kalecik’i ve dünyaca ünlü Kalecik Karası şaraplarını çok beğendiklerini söyledi. Çaybağı Şarapcılık’ın üretim yerini ve bağlarını gezen grup, üzüm toplamayı da ihmal etmedi. Gruba ayrıca Kalecik’e özel Kasnak böreği ikram edildi. Ziyaretin ardından Kalecik’in Almanya’nın şarap üreten kentlerinden biriyle kardeş kent olması için girişimler başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title