Haberler

Kalk Yiğidim Ayağa Sana Selam Durmaya Geldik

Abone Ol

18 Mart Şehitleri Anma Günü Nedeniyle Anıtkabir ve Cebeci Askeri Şehitliği'nde Anlamlı Bir Gün Yaşandı. Ankara Şehitleri İçin Meydanlara Çıktı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Anıtkabir ve Cebeci Askeri Şehitliği’nde anlamlı bir gün yaşandı. Ankara şehitleri için meydanlara çıktı.

Ellerinde bayraklarla şehitliğe koşan çocuklar babalarını, gözü yaşlı eşler, bağrı yanık anneler, babalar toprak altındaki kahramanları için eller gökyüzünde dua edip, gözyaşı döktü.

Aslanlı yol’dan mozoleye

Anıtkabir’deki törende Ankara Valisi Kemal Önal, 4’üncü Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Mehmet Emin Alpman ve yanındakiker Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine çelenk koydu, saygı duruşunda bulundu.

SON DERECE ANLAMLI MESAJ

Başkent Lisesi öğrencisi Sinem Doğan’ın ‘Kalk Yiğidim’ adlı şiiri okuması sırasında törende bulunan şehit yakınlarını çok duygulandırdı. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Taner Uran da bir konuşma yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title