Haberler

Kalkınma İstiyoruz

Abone Ol

Angiad Başkanı Değer, "Ekonomik, Sosyal, Kültürel ve Turizm Alanlarında Kalkınmamız Lazım " Dedi.

Angİad Başkanı Değer, “Ankara’nın gündemini değiştirmek istiyoruz. Ekonomik, sosyal, kültürel ve turizm alanlarında kalkınmamız lazım ” dedi.

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer, “Ankara’nın gündemini değiştirmek istiyoruz” dedi. ANGİAD’ın Başkent Ankara’nın ekonomik sosyal kültürel ve turizm alanlarında yaşadığı sıkıntıların tartışıldığı “Gümdem 06” toplantısı, Rixos Otel’de gerçekleştirildi. Ankara’nın gündeminin değişmesi gerektiğini ifade eden Değer, “Ekonomik sosyal, kültürel ve turizm alanlarında kalkınmamız lazım” dedi.

Ankara’dan seçilen milletvekilerinin oy kaygısı nedeniyle başkentin sorunlarına duyarsız kaldıklarından” yakınan Ankara Genç İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Duyar, Ankara Valisi, Belediye Başkanları ve milletvekillerinden şehrin sorunlarıyla bir an önce ilgilenmelerini istedi. Ankara Esenboga Havaalanından yur tdışına direkt uçuşların olmamasından da şikayet eden Başkan Değer, konuyu Ankara Valisi Kemal Önal ile görüştüklerini ve çözüm için beklediklerini bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title