Haberler

Kamyonetten Düşen Sac, Kadın Sürücüye Dehşeti Yaşattı

Güncelleme:
Abone Ol

Tekirdağ'da önünde seyreden kamyonetin üzerinden düşen sac nedeniyle manevra yapınca bariyerlere çarpan kadın sürücü, büyük bir şok yaşadı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, otomobiliyle seyir halinde olan Selda Özer, önünde seyreden kamyonetin üzerinden düşen sac nedeniyle manevra yapınca bariyerlere çarptı. Özer, kazada hafif yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde çevre yolunda meydana geldi. Selda Özel, kullandığı 59 YB 770 plakalı otomobil ile Edirne yönüne giderken önünde seyreden kamyonetin üzerinde bulunan demir sac yola düştü.

SIKIŞAN SÜRÜCÜYÜ YOLDAN GEÇENLER KURTARDI

Özel, saca çarpmamak için direksiyonu kırınca otomobilin hakimiyetini kaybederek, önce yolun sağındaki bariyerlere adından da ortadaki beton bariyerlere çarptı. Hafif yaralanan Selda Özer, panikle çıkamadığı otomobilin içinden yoldan geçenler tarafından çıkarıldı.

SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNDE MÜDAHALE ETTİ

Özel'e ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri olay yerinde müdahalede bulundu. Üzerinden sac düşen kamyonetin sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selda Özer Tekirdağ Çorlu 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

cc:

kadınlara toplu taşıma indirimli olsun, bıraksınlar beceremedikleri araba işlerini. en ufak şeyde salya sümük ağlamaları da cabası.

Yanıtla153
Selda:

En ufak şey derken ? Sen hangi hadle başka bir insanın ne yaşadığından bi haber kafana göre atıp tutabiliyorsun? Ama doğru haklısın, ''Kadın'' sürücü olunca, yine o ''Kadın'' sürücü kendi önüne bişeyler fırlatıp kaza yapıyor değil mi. Klavye başında oturup insanların yaşadığı olayları yargılamak yaptığınız başka bişey değil !

00
Akif serdici:

Kamyonet sürücüsü kameralardan bulunup cezası kesilmeli bu kadininda aracını sacin sahibi olan karsilamali

Yanıtla016
Yenice Perde:

Geçmiş olsun.

Yanıtla03
Müftü Dede:

Geçmiş Olsun..Acil Şifalar Diliyorum.

Yanıtla03
OSMANİYE:

DAHA HALEN SUÇU KADIN SÜRÜCÜDE ARAYANLARA ACIYORUM. ALLAH SANA EN BÜYÜK CEZAYI VERMİŞ ZATEN GERİ ZEKALI OLDUĞUN İÇİN. O DEĞİL DE SANARSIN Kİ HERKES GÖZÜNÜ BİR AN BİLE YOLDAN AYIRMIYOR SANAR. ALLAHIM AFFEDİCİSİN ŞU AKILSIZCA YORUM YAPAN KULLARINI AFFET. VE AYNI BELAYI ONLARA YAŞATMA. ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN

Yanıtla03
Mülteci:

Türkiye’ye Teşekkür Ederim.

Yanıtla02
Şöför:

Çok Yazık Olmuş.

Yanıtla01
Polis:

ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.

Yanıtla01
NOKTA:

başına bir iş geldiğinde yaptıklarından sual sor

Yanıtla00
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title