Haberler

Kanser tedavisi gören kişi otomobilinde ölü bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da kanser tedavisi gören Ünal Emin Paktaş, taburcu olduktan sonra park halindeki otomobilinde ölü bulundu. Paktaş'ın daha önce ilik nakli olduğu da ortaya çıktı.

Muğla Fethiye'den sık sık tedavi için Antalya'ya gelen kan kanseri hastası Ünal Emin Paktaş 30 Ağustos'ta tedavi gördüğü özel hastaneden taburcu edildi. Kontrol için Fethiye'ye gidip geri gelmek yerine 48 JA 683 plakalı otomobilinde kalan Paktaş'ı aracın arka koltuğunda hareketsiz görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede gelen sağlık ekibi, Ünal Emin Paktaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Kanser tedavisi gören kişi otomobilinde ölü bulundu

TEDAVİ KAPSAMINDA İLİK NAKLİ OLMUŞ

Polis ekipleri, otomobil ve çevresine güvenlik şeridi çekti. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından Ünal Emin Paktaş'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri Paktaş'ın eşine ulaşarak durumu haber verdi. Ünal Emin Paktaş'ın daha önce tedavisi kapsamında ilik nakli olduğu da öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kanser Tedavisi Otomobil Antalya Olaylar Sağlık Güncel Olaylar Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Sihirbazın Çırağı:

Siz kanser tedavisi adı altında yapılan uygulamaların istatistiklerini bir açıklasanız da diplomalı doktorların maaşlarını ne kadar hak edebildiklerini herkesler şöyle bir anlayıverse.

Yanıtla542
sade vatandaş:

Allah rahmet eylesin on yıl yaşasanız 3650 gün,biraz çok zor yüz yıl yaşasanız 36500 gün eder insanların ortalama ne kadar yaşadığını,hangi yıl doğanların ömrünün uzun olduğunu bir mezarlığa girip mezar taşlarındaki tarihlere bakarak anlayabilirsiniz özellikle son yıllarda insan ömrü çok kısaldı o yüzden birbirinizle cebelleşip iki günlük ömrünüzü boşuna harcamayın kul,millet,yetim hakkı yemeyin haramilerden uzak durun şimdiden hepinize Allah rahmet eylesin mekanınız cennet olsun

Yanıtla321
3.DünyaSavaşı:

Allah rahmet eylesin. baya fazlaca hastalığı varmış kanser ve ilik nakli. Sınav bitti.

Yanıtla212
Merxas:

kanser ilik nakli aynı şey babamda kan kanseri ılık nakli oldu. Allah mekanını Cennet eylesin

010
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title