Haberler

Kara Kuvvetleri, Şereflikoçhisar'a 42 Bin Ağaç Dikti

Abone Ol

Kara Kuvvetleri Tatbikat Merkezi, Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesinde Ağaç Sevgisini Kazandırmak ve Yeşil Bir Çevre İçin 42 Bin Adet Ağaç Dikti.

Kara Kuvvetleri Tatbikat Merkezi, Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde ağaç sevgisini kazandırmak ve yeşil bir çevre için 42 bin adet ağaç dikti.

Törene, Kara Kuvvetleri Tatbikat Merkezi'nden (KKTM) Piyade Albay Metin Öztürk, Şereflikoçhisar Kaymakamı Ethem Rumi Yıldız, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ramazan Ceylan, birim amirleri ve öğrenciler katıldı. Albay Öztürk, konuşmasında TSK'nın çevre bilinci içerisinde vatan topraklarının erozyonla mücadelesi kapsamında sürekli olarak ağaçlandırma çalışmaları içerisinde bulunduğunu ifade ederek, "Yurt toprağı sana herşey feda olsun. Kutlu olan sensin, hepimiz senin için fedaiyiz. Fakat sen Türk ulusunu sonsuza dek yaşatmak için verimli kalacaksın. Türk toprağı sen seni seven Türk ulusunun mazarı değilsin. Türk ulusu için yaratıcılığını göster" diyerek toprak ve yeşile olan özlemini dile getirdi.

Bu kapsamda KKTM Komutanlığınca bir ağaçlandırma proğramı yapıldı. 28 bini çam olmak üzere 42 bin fidanın dikimine başlandı. Ağaç dikiminin ardından kumanya ve meyve suyu dağıtıldı.

(TS-MAY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title