Haberler

'Kara Melek' Marmaris'te İntihar Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, eski görümcesiyle aynı evde kalan "Kara Melek" lakaplı Aysun Gürer, terastan atlayarak yaşamına son verdi.

İzmir'de, 1998'de zengin dul komşusunu öldürdüğü ve kocasını öldürttüğü için kamuoyunda Kara Melek olarak tanınan Aysun Gürer, Marmaris'te intihar etti.

KENDİNİ İKİNCİ KATTAN AŞAĞI ATTI

İntihar olayı Muğla'nın Marmaris İlçesinde meydana geldi. Aysun Gürer (47), bir süre önce eski görümcesinin Tepe Mahahallesindeki evinde yaşamaya başladı. İki çocuk annesi Gürer, önceki gece saat 01.00 sıralarında görümcesi H.Y ile sohbet ederken balkona çıktı ve kendini ikinci kattan aşağıya attı. Gürültü üzerine balkona çıkan H.Y, Gürer'i yerde kanlar içinde görünce 112 ve polise haber verdi. Ağır yaralı halde ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gürer, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından H.Y ve görgü tanıklarının ifadesine başvurdu, sokaktaki işyeri kameralarının görüntülerini incelemeye aldı.

KOMŞUSUNU VE KOCASINI ÖLDÜRMEKTEN 20 YIL CEZA ALMIŞTI

Gürer, 1998'de eşi Mehmet Ali Gürer'le yaşadığı sorunların ardından Lütfullah Ertekin T ile sevgili oldu ve tuttukları evde birlikte yaşamaya başladı. Komşuları olan ve Zengin Dul olarak bilinen 37 yaşındaki Hafize Ünal'ı birlikte öldürdüler. Cinayeti öğrenen kocası Mehmet Ali Gürer de polise ihbarda bulundu. Gözaltına alınan Aysun Gürer delil yetersizliğinden serbest bırakıldı. Eşi hakkında ihbarda bulunan Mehmet Ali Gürer, 9 gün sonra kayınbiraderi Adnan A tarafından öldürüldü. Komşusunu öldürmek ve kocasını öldürtmekten yargılanan Gürer de, önce idam cezasına çarptırıldı ardından 20 yıl 10 ay ceza aldı.

RAHŞAN AFFI İLE ÇIKMIŞTI

Sevgilisi Lütfullah Ertekin T de önce idam cezasına çarptırılırken bu ceza daha sonra 5 yıl 6 aya indirildi. Aysun Gürer, 2005'te Rahşan Affı olarak bilinen afla 7 yıl yattığı cezaevinden tahliye edildi ve Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmaris İzmir Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

BAK SENcesur___@hotmail.com:

İLAHİ ADALET NASIL YAŞARSAN SONUNDA ÖYLE OLUR

Yanıtla523
cezminur furattulip-1001@hotmail.com:

rahşan affıylada çıkmayan cani kalmamış

Yanıtla216
RECEP IŞIKrecepisik5656@gmail.com:

İMANDIR O CEVHER Kİ İLAH NE BÜYÜKTÜR. İMANSIZ OLAN PASLI YÜREK SİNE DE BİR YÜKTÜR. FARZ EDİLSİN Kİ ÇEKİLMİŞ VİCDANLARDAN HAFFI YEZDAN. NE İRFANIN KALIR TESİRİ KATİYYEN NE VİCDANIN! ' BEŞERİN DERDİNE DERMANDIR KUR AN; KUR ANSIZ CANAVARDAN BETERDİR İNSAN ' ALLAH A DAYAN SAYE SARIL HİKMETE RAM OL,YOL BUDUR BİLMİYORUM BAŞKA ÇIKAR YOL. ' İNSAN ÜÇ BEŞ DAMLA KAN,İNSAN ÜÇ BEŞ DAMLA SU,ÖYLE BİR HAYATA ÇATTIK Kİ HAYATA ÇAYMIŞ PUSU. GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN GEÇTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK. SİZ ! HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK? DOĞARKEN AĞLARDIN GÜLERDİ SANA ALEM. ÖYLEBİR HAYAT YAŞA Kİ,SEN ÖLÜRKEN GÜL AĞLASIN SANA ALEM. EY KÖTÜ TUTKULARINI ATMIŞ RUHUNU FAZİLETLERLE DONATMIŞ EN GÜZEL İNSAN;ALLAH SENDEN SENDE ALLAH TAN HOŞNUT OLARAK ONA DÖN, HOŞNUT OLDUĞU KULLARINA KATIL CENNETİNE GİR!' CENNET YA CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE! yA DA CEHENNEM ÇUKURLARIN DAN BİR ÇUKURDUR. YÜCE YARATAN CEHENNEM ÇUKURUDAN BİZLERİTÜM İNANALARI KORUSUN.BİZLERİ HAKKIYLE KENDİNE KUL,PEYGAMBERİMİZE HAKKIYLE ÜMMET EYLE!

Yanıtla410
REFFsezer34@hotmail.com:

İLAHİ ADALETMİŞ İYİ ANLADIK İLAHİ ADALETTE ÖLENLER ÖLENLERİN AİLESİ COLUGU COCUĞU NE OLACAK BÖYLE ADALET OLMAZ YAPTIKLARINDAN BELKİDE PSKOLOJIK SORUNLARI VARDI KENDİNİ ATTIAPO 50 BİN ASKER SİVİL ÖLDÜRDÜ YAKINDA CEZAEVİNDENDE CIKACAK İLAHİ ADALETMİ ŞİMDİ :))

Yanıtla58
İdil öztürknilunluturk@gmail.com:

Ne kadar acımasızsınız. Ne kadar gaddar ve ruhsuz. Yakınen tanıdığım insandı nerden bileceksiniz ne yaşadığını?!! Ben biliyorum ama. Allah'ın adına yorum yapmak ne haddinize? Bu mu sizin inancınız? İnsan 2 dakika elini vicdanına koyarda evlatlarını ailesini düşünür öyle yorum yapar. Onlarda görüyorlar okuyorlar bu yazdıklarınızı. Dilinizden Allah düşmüyo ama iş pratiğe geldiğinde en vicdansız yorumları siz yapıyorsunuz. Allah inancı ona rahmet ailesine sabır dilemekten geçer, ölünün arkasından konuşmak, laf atmaktan değil. Asıl günah sizin bu yaptığınız. Bakalım günü gelince siz nasıl hesap vereceksiniz.

Yanıtla07
roza rümenkagandiviyana@hotmail.com:

yuva kuruyum demiş kötü erkeklerle yuva kurmuş allah rahmet etsin kalanlara sabır versin

Yanıtla33
İBRET ALMAK LAZIM...bulut24h@hotmail.com:

GÖZÜNÜ CİNSELLİK VE MADDİYAT HIRSI KAPLAMIŞ KİMSELER, UMARIM İYİ BİR DERS OLUR BU YAŞANMIŞLAR!..MANEVİYAT EKSİKLİĞİ NELERE YOL AÇABİLİYOR!.

Yanıtla03
benim ki dikabdulaga@hotmail.com:

ilahi adalet sen adamı öldürürsün....

Yanıtla01
mr.has3542@hotmail.com:

idamdan kurtulmuş daha beter gebermiş oh olsun, varmı böyle 2 insan öldür, idam cezası al, 20 yıla insin, onuda afla yırt

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title