Haberler

Karabalık Ailesi'nden Site Ziyareti

Güncelleme:
Abone Ol

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık eşi Nurten Karabalık ile Nuh Beton Park Evleri Sitesine konuk oldu.

Site sakinleri ile çay içip samimi atmosferde sohbet eden Başkan Karabalık, iletilen talepleri tek tek not aldı.

Uzunçiftlik Bahçelievler Mahallesi Nuh Beton Park Evleri Site sakinlerinin davetine eşi Nurten Karabalık ile birlikte iştirak eden Başkan Karabalık, site sakinleri ile içilen çaylar eşliğinde sohbet etti. Site başkanı Nihat Gülmez ve site sakinleri ile samimi atmosferde gerçekleşen sohbette başkana ağaçlandırma, üst yapı düzenlemesi ve eğlence alanı oluşturma adına site içine basketbol sahası ve kamelya taleplerinde bulunuldu.

Site sakinleri ile sitenin kafetaryasında akşam saatlerinde bir araya gelen başkan kendisine iletilen talepleri tek tek not aldı. Ulaşım ile ilgili konularda Ukome, alt yapı ile ilgili meselelerle de İsu ve aydınlatma konularında Sedaş ile görüşerek çözüm üretilmesi konusunda takipte bulunacağını ifade eden Başkan Şükrü Karabalık, site sakinlerinin ağaçlandırma ile ilgili taleplerini ağaçlandırma mevsiminde karşılanacağı sözünü verirken kamelya talebinin de kısa sürede çözümlenmesi için ekiplerine talimat verdi.

Kartepe Belediyesi çalışmalarından site sakinlerinin memnuniyetini görmekten mutlu olduğunu ifade eden Başkan Şükrü Karabalık, "Site sakinlerimizin sıkıntı ve önerilerinin takipçisi olarak çözümlendirilmesi konusunda ilgili kurumlarla görüşeceğim. Unutmayın ki çözülemeyecek sorun yoktur. Yeter ki sürekli iletişim halinde olalım" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Uzunçiftlik Nuh Beton Kartepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title