Haberler

Karabalık, Cansız'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Karabalık, milli eğitim teşkilatına yönelik ziyaretlerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız'ı ziyaret ederek sürdürdü.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, 2012-2013 Eğitim Öğretim yılının başlaması ardından milli eğitim teşkilatına yönelik ziyaretlerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız'ı ziyaret ederek sürdürdü. Ziyarette ikili, 4+4+4 eğitim sistemine Kartepe İlçesi'nde sorunsuz başlandığına dikkat çekerken, eğitim seviyesinin yükseltilmesi için yapılacak çalışmalarda ortak hareket etme kararı alındı.

Eski bir eğitimci olan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, 2012-2013 Eğitim Öğretim yılının başlaması ardından hafta başında ilçedeki okulları ziyaret etmişti. Başkan Karabalık, hafta içi ziyaretlerinin son durağında ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız'ı makamında ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılında başarı dileklerini iletti. Hafta boyu eğitim kurumlarına yaptığı ziyaretlerde ilçenin yeni eğitim sistemine uyum sağladığını görmekten memnun olduğunu belirten Başkan Karabalık, eğitim seviyesinin yükseltilmesi adına yapılacak çalışmalarda üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını da hatırlattı.

Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız da, eğitimci bir başkana sahip olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederken, "Göreve geldiğimiz günden beri eğitime ve eğitim kurumlarına verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederiz. Sizlerle uyumlu bir çalışma içinde olarak ilçenin kalkınmasında gerekli olan eğitim seviyesini daha yukarılara çekeceğimize inanıyorum" dedi. Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, Köseköy'de mevcut binasından Uzunçiftlik'te ki Çelik Halat Anadolu Lisesi'ne de kısa sürede taşınacağını hatırlatan Cansız, "Sizleri yeni yerimizde de görmek bizi mutlu edecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Şükrü Karabalık Mustafa Cansız Kartepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title