Haberler

Karabalık, Eşmelilerle Sohbet Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Kartepe'deki çalışmaları yakında takip eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, önceki gün de Eşme'de bir dizi inceleme ve temasta bulundu.

Eşmenin kanaat önderleri ile sohbet eden Başkan Karabalık, bölge halkına sunulan hizmetlerle ilgili karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, deneyimleri ile kendilerine öncülük eden kanaat önderi olarak gördüğü bölgenin yaşlıları ile bir araya gelerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunmaya Eşme'de devam etti. Eşme'de belediye ekiplerince yürütülen yol iyileştirme çalışmaları kapsamında gerçekleşen parke döşeme düzenlemeleri ile bölge halkına şık yolları sunduklarını belirten Başkan Karabalık, "İlçemizin her köşesinde bir çalışma gerçekleşmekte. Eksikliklerimizi bir bir giderirken halkımızın önceliklerini gözeterek çalışmalarımızı yaptık. Sahip olduğumuz değerleri en iyi şekilde değerlendirirken yeni bir uygulama ile bölgesel ürünlerin tanıtımını yapmayı planlıyoruz. Pilot uygulamasını Eşme'de başlattığımız bu proje de Ayva Satış Büfesi ile D-100 transit geçiş yapanlar bölgemizi ve ürünlerimi görerek ticari hayata ayrı bir renk katacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Başkan Karabalık, beraberindeki meclis üyeleri Hüseyin Ahmet Öztürk, Osman Orhan, eski Eşme Belediye Başkanı Şaban Özer, mahalle temsilcileri ve mahalle sakinleri ile çay içip sohbet etti. Mahalle sakinleri bölgede sunulan belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederken, Eşme'nin simgesi olan ayva satış büfesi bölgeye renk ve hareket getireceğine inandıklarını dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Kartepe Eşme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title