Haberler

Karabalık Maşukiye'de İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ilçe genelinde sürdürülen üst yapı iyileştirme çalışmalarını yakından takip ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ilçe genelinde sürdürülen üst yapı iyileştirme çalışmalarını yakından takip ediyor. Başkan Karabalık, Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Soğuksu Mahallesi'nde tren yolu bağlantılı Cömert ve Samandıra Sokak üzerinde kilitli parke döşeme çalışmalarını da yerinde inceledi.

Kartepe genelinde sürdürülen üst yapı iyileştirmeleri kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Soğuksu Mahallesi'nde yolları parke taşları ile döşemeye devam ediyor. Belediye ekipleri Maşukiye bölgesinde çalışmalarını geniş bir yelpazede sürdürürken ekipler Kahveler mevkiinde yapılan meydan düzenlemesi yanı sıra Gölcük ve Mersin Sokaklarındaki parke çalışmalarını tamamlarken, Cömert Sokak üzerinde 250 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 1750 metrekare parke ve 540 metre bordür, Samandıra Sokak üzerinde 575 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki güzergaha 3450 metrekare parke ve 1170 metre bordür döşemesi yapmakta.

Özellikle Sapanca yolu ile YHT güzergahı arasında bağlantıyı sağlayan ve acil durumlarda bu bölgeye ulaşımı sağlayacak Cömert ve Samandıra Sokak'taki düzenlemeleri yakından takip eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a incelemeleri sırasında bölge meclis üyesi Orhan Akyüz de eşlik etti. Başkan Karabalık, çalışmaların güzel havaların etkisiyle hızla sürdüğünü belirtirken öncelikli güzergahlarda yol iyileştirme çalışmalarının aralıksız süreceğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Samandıra Maşukiye Kartepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title