Haberler

Karabalık, Soğuksu Kanaat Önderleriyle

Abone Ol

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hafta sonu Soğuksu Mahallesi'nin kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz'ın da hazır bulunduğu sohbet toplantısında Başkan Karabalık, yapılan hizmetlerle Kartepe'nin çok iyi bir gelişim sergilediğine dikkat çekti.

Soğuksu Mahalle Muhtarı Zülküf Aybadın'ın ev sahipliğinde Boğaziçi Restaurant'ta gerçekleşen kahvaltılı sohbette başkanlar kanaat önderlerinin taleplerini dinlediler. Sohbette belediye meclis üyesi Orhan Akyüz, Çınarlı Mahalle Muhtarı Mete Karakuş ve bölgenin kanaat önderleri başkanlarla bir araya geldi.

Muhtar Aybadın, Soğuksu Mahallesi geçmiş yıllara oranla alt ve üst yapı konusunda aldığı hizmetler ile farklı bir görünüme büründüğünü belirterek, "Mahallemizin eksikliklerinin giderilmesinde verdikleri destekler için başta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül olmak üzere Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediye Başkanlarımıza mahalle halkım adına teşekkür ederim" dedi.

Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz da, 52 mahalle ve 10 köyde bölge halkı ile bu tür organizasyonlarla bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek, "Her mahallemizde beklentilerin giderilmesi için yapılacak çalışmaları bizzat takip etmekteyiz. İlçemizde yaşanan değişimden Soğuksu Mahallemizde nasibini almaktadır. Eksikliklerin giderilmesinde yaşanan değişimin sağlanmasında verdiği katkılar için belediye başkanımıza teşekkür ederim" dedi.

Kartepe İlçesi'nde yaşanan değişime dikkat çeken Belediye Başkanı şükrü Karabalık da, "Uyumlu ve uzlaşmacı bir çalışma ile iktidarın nimetlerinden faydalanarak bu hizmetleri en üst seviyeye çıkartmak için çaba göstermekteyiz. İlçemizde devam eden ve yapılan hizmetlerle Kartepe'nin çok iyi bir gelişim sergilemektedir" dedi. Başkanlar kahvaltı boyunca kanaat önderleri ile sohbet edip taleplerini dinlediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şükrü Karabalık Hasan Kandaz Ak Parti Kartepe Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title