Haberler

Karabalık'tan Teşekkür Ziyareti

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürü Cenan Turan'a Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçede yapılan ağaçlandırma çalışmaları, tefrişi ve dizaynı yapılan parklara verdikleri destekler için kocaeli büyükşehir belediyesi park ve bahçeler müdürü cenan turan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Karabalık beraberinde Başkan Yardımcısı Zafer Arat ve Park Bahçeler Müdürü Cengiz Dalkıran ile mesai saati öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cenan Turan, Müdür Yardımcısı Ali Kemal Dilaver ve Ali Bilgi'nin de hazır bulunduğu ziyarette, Kartepe'ye verilen destek ve katkılardan dolayı teşekkür edildi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçenin doğa güzelliklerine önemli katkılar ve şekil veren birim olarak gösterdiği Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışmalarını takdirle izlediklerini belirtti. Başkan Karabalık, "İlçemiz yaylaları ve mesire alanları ile çevre il ve ilçelerden önemli göçler alan cazibe merkezidir.

Mevcut yapısı içinde dağı, gölü, ormanları, görkemli tabiat dokusu ve kültür hazinelerine sahip Kartepe'de yeşile gösterilen önem ve katkılar dün ve bugün olduğu gibi yarın da devam edecektir. Bu konuda Kocaeli Büyükşehir Beldiyemiz ile her konuda olduğu gibi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile de koordineli çalışmalarımız meyvalarını vermektedir. Bu güne kadar verdiğiniz katkı ve destek için teşekkür etmek isterim" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Beldiyesi Park ve Bahçeler Müdürü Cenan Turan da, Kartepe'de yaşayan biri olarak belediyemize ve ilçemize katkı ve destek vermemek gibi bir düşüncenin söz konusu olamayacağını belirtti. Turan, "Bizler Kocaeli'yi bir bütün olarak görmekteyiz. Yaşadığımız ülkenin her toprağı bizler için değerlidir.

Kartepe Belediyesi ile güzel ve kalıcı eserlere imza atttık. Bu çalışmalardan elde ettiğimiz tecrübelerle önümüzdeki günlerde daha güzel projelerin hayata geçirilmesi için çaba içersinde olacağız" dedi. Sabah görev dağılımları nedeniyle Kartepe heyetinin mesai saati öncesinde ağırladıklarını ifade eden Turan, Başkan Karabalık ve ekibini konuk etmekten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title