Haberler

Karabük Zabıtanın Parasını Aldığı Dilenci Intihara Kalkıştı

Abone Ol

Zabıtanın parasını aldığı dilenci intihara kalkıştıKARABÜK'te, dilencilik yaptığı gerekçesiyle zabıta ekiplerinin tutanak tutup 52 lirası aldığı Doğan Kılıç, 4 katlı binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

Zabıtanın parasını aldığı dilenci intihara kalkıştı

KARABÜK'te, dilencilik yaptığı gerekçesiyle zabıta ekiplerinin tutanak tutup 52 lirası aldığı Doğan Kılıç, 4 katlı binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Bina önünde 'atla' diye bağıran kişi ile ona tepki gösteren başka bir kişi tartışırken Kılıç, polis tarafından ikna edildi.

Olay, akşam saatlerinde 100'üncü Yıl Mahallesi 1002 No'lu Cadde üzerinde bulunan 4 katlı Yıldırım Apartmanı'nda meydana geldi. Dilencilik yaptığı gerekçesiyle zabıta ekiplerince hakkında işlem yapılan ve topladığı 52 TL'sine el konulan Doğan Kılıç, apartmanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Çatıda yarı çıplak bir şekilde bağıran Kılıç'ı görenler polise haber verdi. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kılıç, kendisini ikna etmeyen polislere 52 lirasını ve zabıtaların aldığı 'askerliğe everişli değildir' raporunun verilmeden intihardan vazgeçmeyeceğini söyledi.

İNTİHARI İZLEYENLER ARASINDA TARTIŞMA

Kılıç'ın ikna edilmeye çalışıldığı sırada vatandaşlar apartman önünde toplandı. Kılıç'a doğru küfür ederek tepki gösteren bir vatandaş, "Atla atla. Bu kadar araç senin için bekliyor. Birimizin çocuğunun acil bir şeyi olursa, yangın çıksa ne olacak? Ambulans, itfaiye burada. Hepimizin çoluğu çocuğu hasta. Yalandan delilik yapma. Atlasana" diye bağırdı. Eşiyle apartman önüne gelen bir kişi de ise bağıran kişiye tepki göstererek, "Tepkini, doğru dürüst konuş. Küfür ederek konuşma." diye karşılık verdi. İkili arasında çıkan sözlü tartışma diğer vatandaşların araya girmesi ile son buldu.

Bir süre sonra ikna edilen Kılıç ise apartmandan indirildi. Kılıç'ın daha önce de intihar girişimlerinde bulunduğu öğrenildi. Kılıç, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğan Kılıç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title