Haberler

Karaisalı İlçesinden Kaymakam Sarı'ya Ziyaret

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamlığı görevine getirilen Hidayet Sarı'ya eski görev yeri olan Karaisalı ilçesi 'hayırlı olsun' ziyareti.

Hani İlçesinde göreve başlayan Sarı'yı görev yaptığı Adana'nın Karaisalı İlçesinden aralarında iş adamları, Kamu Kurum ve Kuruluşların daire amirleri Karaisalı İl Genel Meclis üyesi ile köy muhtarlarından oluşan 14 kişilik ekip makamında ziyaret ettiler.

MİSAFİRLERİNE İLÇEYİ TANITTI

Kaymakamlık Makamında Kaymakam Hidayet Sarı tarafından ağırlanan konuk misafirlere nezaket gereği çeşitli ikramlarda bulunuldu. Ardından İlçe kaymakamı Hidayet Sarı başkanlığında ilçe turu yapıldı. Gelen konuk misafirlere ilçenin Tarihi yerlerini gezdiren İlçe kaymakamı Hidayet Sarı ve beraberindekiler Kuyular Beldesinde bulunan Piraziz Türbesi ziyaret edildi. İlçeye gelen konuk misafirler burada hatıra fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler.

TARİHİ ESERLER TURİZME AÇILMALI

Ardından ilçe merkezinde bulunan tarihi Aynkebir havuzu, Ulucami, Hatuniyye medresesini de gezen ziyaretçiler gezdikleri yerler hakkında kaymakam Hidayet Sarı'dan bilgi aldılar. İlçenin Tarihi açıdan büyük bir konuma sahip olduğunu kaydeden Ziyaretçiler, "Bu eserlerin Turizme açılması ve çok iyi bir şekilde tanıtılması gerektiğini ilçenin turizm alanında gelişmesi için çalışmaların bir an önce başlatılarak bu eserlerin kapsamlı bir şekilde tanıtılması gerektiğini ilçenin turizm ile buluşması ilçe ekonomisinin de gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır" dediler.

Yapılan ziyarette aralarında Adanalı iş adamlarından Tatlıcı Köse A.Ş. sahibi, Türkiye Baklavacılar Derneği Arge Başkanı Mahmut Karahan, Karsiad Başkanı Fikret Yazgan, Çevlikliler Derneği Başkanı Tozcuk, Karaisalı İlçesi İl Genel Meclis Üyelerinden Mesut Yeşil, Veysel Güngör, Karsiad Genel Sekreteri Aziz Özcan, Karaisalı İlçesi işadamlarından Adem Bolat, Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünnü ile 3 köy Muhtarı katıldı.

Engin ÖZTÜRK

Kaynak: Temsilci / Güncel

Karaisalı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title