Haberler

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, öğretmenlerle buluştu

Güncelleme:
Abone Ol

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, 2024-2025 eğitim öğretim yılı mesleki çalışma döneminin başlaması dolayısıyla öğretmenlere bir araya geldi. Yeni eğitim öğretim yılında Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin uygulanacağını belirten Çalışkan, öğretmenlere başarılar diledi.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, 2024-2025 eğitim öğretim yılı mesleki çalışma döneminin başlaması dolayısıyla öğretmenlere bir araya geldi.

Karamanoğlu Mehmet Bey İlkokulu'nda gerçekleştirilen buluşmada Çalışkan, eğitim öğretim yılının yeni bir müfredatla başlandığını belirtti.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne ilişkin tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli öğretim programları bu yıl, okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5, ortaöğretim hazırlık ve 9'uncu sınıf düzeylerinde uygulanacak. Bu model eğitim camiamızın yaşamış olduğu sorunların çözümü noktasında büyük kolaylıklar sağlıyor. Her bir öğretmenin yeni eğitim modelinde kendinden bir şeyler bulacağına eminim. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum."

Çalışkan'ın konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müfettişi Ramazan Sarı, yeni eğitim öğretim yılının öğretmen ve öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Eğitim Öğretim Yılı Türkiye Yüzyılı Mehmet Çalışkan karaman Eğitim Güncel Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title