Haberler

Madenci Yakınının İsyanı: Nerede Bu Mühendis Bana Gösterin

Güncelleme:
Abone Ol

Maden kazasının 2'inci gününde madenci yakını, "Nerede bu devlet, dün akşamdan beri suyu boşaltmadılar. Gösterin bana o mühendisi, nerede o mühendis." diyerek isyan etti.

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde Has Şekerler Madencilik şirketine ait kömür ocağında işçiler dün sabah vardiyasındayken, 350 metrelik bölümde galeriye bir anda su dolmaya başladı. 16 işçi havalandırma ve diğer galerileri kullanarak kendi çabalarıyla kurtuldu. 18 işçi ise arada kaldı. Ermenek'te maden ocağını su basması sonucu mahsur kalan işçilerden Hüseyin Çolak'ın akrabası isyan etti.

"NEREDE BU DEVLET, NEREDE BU MÜHENDİS"

Karaman Maden Kazasında 2'inci Gün Madenci Yakınından Tepki Çolak'ın yakını "Benim yeğenim" diye bağırarak "Nerede bu devlet, dün akşamdan beri suyu boşaltmadılar. Gösterin bana o mühendisi nerede o mühendis. Bir çaya satılmasın bu memleket." dedi.

YÜREK DAĞLAYAN İSYAN

Bir hafta öncesinde madene uyarı geldiğini öne süren madenci Çolak'ın yakınının isyanı yürek dağladı.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (41)

celal:

bir çaya satılan memleket. . bir çaya satılan insanlık. .

Yanıtla4413
rahip:

hdp/chp alevileri simdi bu olayi bahane edip hukumeti dusurmeye caalisirlarsa hic sasrmam

Yanıtla235
3 hilal:

akıl fukarası seni

00
rahip:

muslumanlara karsi kisiler boyle olaylari bahane edip surekli eyleme kalkisirlar

Yanıtla131
AKILMEMED:

iyi geceler yeni turkiye malesef

Yanıtla119
bence:

ateş düştüğü yeri yakar, ateşten yanan ses çıkarır, ama çoğunlukda izler. . . :::::(( çok zor bişe ne zaman kendimizi ordaki insanlarımız yerine koyarız, ozaman BÜYÜK GÜÇLÜ TÜRKİYE OLURUZ. .

Yanıtla118
ütülen adam:

Oyunu inadına kime verdin? Calışıyor götürüyorlar, sizin istediginiz gibi.

Yanıtla612
zeko:

dingil. insanlar can derdinde sen oy.

00
vatandaş:

varsayalım oyunu sizin partiye verdi düzeltecekmiydiniz. . . . . toplum plarak bu anlayısı deüiştirmemiz gerekiyor. . bütün alanlarda minumum standartların parti eğilimi gözetilmeksizin yapılması gerekiyor. . . Adam haklı bencede 2 gün olmuş hala su var içeride :(

00
gerçekçi:

araştırın bakalım . maden sahibinin kesin akp ile bağlantısı vardır. madende yaşam odası yokmuş. soma faciasından niye ders çıkarılmadı. o olaydan sonra yaşam odası olmayan madenlere ceza ver, ucu kapatmaya kadar gitsin . denetimlerde rüşvetçi görevliler tarafından yapılıp sahte raporlar hazırlanmasın. bak bakalım o zaman bu kadar can kaybı oluyormu. iyi birşey oldumu hemen sahiplenirsiniz, kötü birşey olunca başkasını suçlarsınız.

00
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title