Haberler

Karapınar'da 3.9 Büyüklüğünde Deprem

Güncelleme:
Abone Ol

Konya'nın Karapınar ilçesinde sabah saatlerinde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, depremin merkez üssünün Karapınar olduğunu açıkladı. Valilik, herhangi bir olumsuz ihbarın ulaşmadığını duyurdu.

Konya'nın Karapınar ilçesinde saat 08.57'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 08.57'de merkez üssü Karapınar olan 3.9 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Konya Valiliği'nin resmi sosyal medya hesabı X'te yapılan açıklamasında, "İlimiz Karapınar ilçesinde saat 08.57 sıralarında 3.9 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş olup, herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmamıştır. Saha taraması devam etmektedir. Depremi hisseden hemşehrilerimize geçmiş olsun. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Yerel Haberler Doğal Afetler Karapınar Güvenlik 3-sayfa Sağlık Güncel Deprem konya Deprem Güvenlik Yerel Haberler Doğal Afetler 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title