Haberler

Kafasına Sıkan Üsteğmen Hayatını Kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Kars'ta beylik silahıyla kendini vuran ve GATA'ya sevk edilen üsteğmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, önceki gün Kars Çakmak Doğukışla'da görev yapan Topçu Üsteğmen Engin Emre Koçyiğit, görev yaptığı kışlada kendisine ait odaya girdi. Bir süre sonra üsteğmenin odasından silah sesi duyuldu. Odaya giren mesai arkadaşları, durumu üstlerini bildirdi. Bunun üzerine olay yerine gelen askeri yetkililer, yaralı üsteğmeni Kars Kafkas Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne askeri ambulansla sevk etti.

KURTARILAMADI

Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve durumu ağır olan Üsteğmen Engin Emre Koçyiğit, GATA'ya sevk edildi. GATA'ya sevk edilen Üsteğmen Engin Emre Koçyiğit burada yapılan tüm müdahalelere kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Engin Emre Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

ALİ:

ALLAH BÜTÜN KROLARI YOK ETSİN

Yanıtla2521
tokgöz:

Kro kim lan

00
ali:

pkklılar

00
adem:

o zaman ilk türkler yok olur d, dünyada sevilmeyen tek milletsiniz barbarlar:):)

00
zerdüşt mehmet:

hahah çok iyi bırakınt, rakın bırakın dokunmayın9::)

Yanıtla255
VOLVOX:

SAĞ OL IŞID BOŞUBOŞUNA UÇAK HELİKOPTER ASKER YOLLAMIYORUZ BİZİM YERİMİZE DÜŞMANLARIMIZI TEMİZLİYORSUN KÖKÜNDEN

Yanıtla1217
Allah ailesine sabır versin:

Allah''tan korkun be adam ölmüş kiminiz esad kiminiz işİT demişsiniz beyinsizin biride kurşuna yazık demiş ben kürdüm çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin neden intihar etti acaba dediniz mi yazıktır günahtır bir insan hayatı sizin için ne kadar basit yapmayın insan olduğunuzu hatırlayın

Yanıtla126
Kürt SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

Beşerin derdine Kur andır derman, Kur ansız canavardan beterdir insan! Allah a dayan saye sarıl hikmete Ram ol! Yol budur bilmiyorum başka çıkar yol! İnsan üç beş damla kan, ırmak, üç, beş damla su. Öyle bir hayata çattık ki hayata kurmuş pusu. Geldi ölümlü yalan geçti ölümsüz gerçek siz! Hayat süren leşler sizi kim diriltecek? Doğarken hep ağlıyordun gülüyordu sana alem. Öyle bir hayat yaşa ki sen ölürken gül!Ağlasın sana alem!

Yanıtla521
menevşe aslan:

allahtan rahmet diliyor eşine sabır babasına annesine cenneti mekanı olsun inşallah

Yanıtla315
uzman:

ALLLAH rahmet etsin

Yanıtla016
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title