Haberler

Kars'ta Otelde Yangın: Çok Sayıda Tahliye Yapıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Kars'ta 7 katlı bir otelin 4. katında çıkan yangın nedeniyle otel güvenlik şeridiyle kapatılırken, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Üst katlardaki bazı kişiler itfaiye merdiveniyle tahliye edildi.

KARS'ta 7 katlı bir otelin 4'üncü katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında oteldekiler tahliye edilirken ekipler, yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Kars merkez Faikbey Caddesi'ndeki bir otelin 4'üncü katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbarla olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Otelin çevresi güvenlik şeridi çekilerek araç geçişine kapatıldı. Otelin ilk üç katındakiler, kısa sürede tahliye edildi. 4 ve üst katlarda kalanlar ise oteli kaplayan duman sebebiyle nefes alabilmek için başlarını pencereden dışarı çıkardı. Bu anlar, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ilk etapta yangının çıktığı 4'üncü kattaki odaya müdahale etti. Kontrol altına alınan yangının ardından dumandan etkilenenlere sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Soğutma çalışmalarının sürdüğü otelde, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Yangın sebebiyle üst katlarda mahsur kalan birkaç kişi itfaiye merdiveniyle indirildi.

Haber - Kamera: Bedir ALTINOK / KARS,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Acil Durum Güvenlik Olaylar 3-sayfa İtfaiye Güncel Yaşam Polis Kars Olaylar Güvenlik Acil Durum Yerel Haberler 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title