Haberler

Genç kadının 1 yıllık emeği, bir piercing yüzünden boşa gitti! Sınav yerine hastaneye koştu

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Kartal'da Selda Eren isimli genç kadın, Temel Yeterlilik Sınavı için gittiği okula kaşındaki ve dudağındaki metal takı piercing yüzünden sınava alınmadı. Eren sınav yerine takıyı çıkarmak için hastaneye gitti ama bu sefer de sınava yetişemedi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nin birinci oturumu olan TYT sınavı saat 10.15 itibariyle tüm yurtta başladı. Kartal, Burak Bora Anadolu Lisesi'ne gelen adaylar kimlik kontrollerinden sonra binaya alındı. Üzerinde eşya olan adaylar, görevliler tarafından uyarılarak eşyalarının emanete bırakılmasını istendi. Kimliksiz gelen bir kişi, görevlilerden tarafından sınava alınmayarak binadan dışarıya çıkarıldı. Sınava kaşında ve dudağında peircingle gelen Selda Eren, görevliler tarafından uyarıldı. Uyarılar üzerine hastaneye gidip piercinglerini çıkararak okula gelen Eren, kapıların kapanması üzerine sınava alınmadı.

SINAV YERİNE SOLUĞU HASTANEDE ALDI

Taktığı piercing nedeniyle sınava alınmayan Selda Eren, "Sınav yeni başladı. Bence alınabilir. Kaşımda ve dudağımda piercing vardı. Onları çıkaramadım. Hastaneye gidip çıkartmak zorunda kaldım. Ondan dolayı giremedim. Sınavı bayadır bekliyordum. Başkalarının sınava girmeleri için ısrar ettim. Onlar girdi ben giremedim" dedi. Maltepe Prof. Dr. Mustafa Zengin Ortaokulu'nda da bir kişinin kapıların kapanması üzerine sınava alınmaması üzerine, dışarıda bekleyen aday yakınlarıyla okul görevlileri arasında sözlü tartışma yaşandığı görüldü.

Genç kızın 1 yıllık emeği, bir piercing yüzünden boşa gitti! Sınav yerine hastaneye gitti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Lisesi TYT Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Mikail arman:

Îyi olmuş.Herkes yanlış tercihlerinin sonuçlarından sorumludur. Meslek hayatının dönüm noktasına etki edebilecek olan bu sınava alınmaması, bu konuda ders çıkartmasì için önemli bir olaydır.

Yanıtla1844
Wonder Woman:

Piercing hastanede mi çıkarılıyormuş :) hahah bende de var ama 1 dk çıkarması sürmüyor madem almıyorlar çıkart at çöpe zaten ucuz bişey :) Burda olay başka

Yanıtla643
Sefer Aydın:

Bu dünyadaki cezası

Yanıtla1031
MURAT ÖZBEN :

Bir tanıdığım kolunda dövmesi olduğu için polis olamamıştı Daha sonrasında her iki kolunun tamamına dövme yaptırdı.Sende heryerine piercing yaptırırsın yada birdaha takmazsın seçim senin

Yanıtla1916
Yusuf Kuşçu:

Sen okuma zaten kizim bos yerede uzulme

Yanıtla25
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title