Haberler

Karun Davasında 5. Duruşma Başladı

Abone Ol

Uşak Arkeoloji Müzesi'nde Sergilenen Karun Hazineleri'nin En Değerli Parçası Olan Kanatlı Denizatı Broşu'nun Sahtesiyle Değiştirilmesiyle İlgili Davanın 5. Duruşması Başladı.

Uşak Arkeoloji Müzesi'nde sergilenen Karun Hazineleri'nin en değerli parçası olan Kanatlı Denizatı Broşu'nun sahtesiyle değiştirilmesiyle ilgili davanın 5. duruşması başladı.

Uşak Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasına, tutuklu sanıklar Uşak Arkeoloji Müzesi eski müdürü Kazım Akbıyıkoğlu ile Suat Yenmez, Mehmet Polat ve Fehmi İşler katıldı. Tutuksuz yargılanan Ahmet Düzyer, Halil Eker, Uğuz Sağlan ve Fuat Ergün de duruşmada hazır bulundu.

Uşak Arkeoloji Müzesi'nde sergilenen Kanatlı Deniz Atı Broşu'nun sahtesiyle değiştirildiği yönündeki ihbar mektubu üzerine başlatılan operasyonda, dönemin müze müdürü Kazım Akbıyıkoğlu'nun da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 8'i tutuklanmıştı.

(KY-YK-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title