Haberler

Kastamonu'da batan teknede 3 kişi kurtarıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Kastamonu'nun Cide ilçesi açıklarında batan fiber teknede bulunanlardan 3'ünü kurtaran balıkçı teknesi kaptanı İlyas Uçkan, yaşananları anlattı.

Kastamonu'nun Cide ilçesi açıklarında batan fiber teknede bulunanlardan 3'ünü kurtaran balıkçı teknesi kaptanı İlyas Uçkan, neler yaşadıklarını anlattı. Kaybolan 2 kişinin yüzme bilmediğini belirten İlyas Uçkan (62), "Dün akşam Gideros koyunda saat: 20.00 gibi bir arkadaşımız teknesi arıza yaptı. Beni aradı beni denizden çekebilirmisin dedi, bende denize açıldım, arıza olan teknenin kaptanı Ahmet bey, açıktan bir sesler geliyor dedi. İmdat sesi geliyor dedi. Ben sonra onu bıraktım seslere doğru gitmeye başladım. O sırada kendi teknemin motorunu kapattım, sesin nereden geldiğini çözmeye çalıştım. 5 dakika sonra 1 bayan 2 erkeği kurtardım, diğerlerini çok aradık ama bulamadık. Daha sonra Sahil Güvenlik Komutanlığını aradım. Sonra kurtardığım kişileri 112 sağlık ekipleriyle hastaneye gönderdik. Kaybolan fiber teknedeki kaptan yüzmeyi biliyor ama diğerlerin yüzme bilmediğini biliyoruz" diye konuştu.

Haber-Kamera: Ayhan ACAR/KASTAMONU,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkçılık Kastamonu Kurtarma Güncel Yaşam Kaza Cide Balıkçılık Kurtarma Kaza Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title