Haberler

21 Yıl Sonra Çay İçerken Yakalanan Katil: Bir Daha Adana'ya Gelmem

Güncelleme:
Abone Ol

Şanlıurfa'da 21 yıl önce köy korucusu olarak görev yaparken 4 kişiyi öldürüp kaçtıktan sonra 63 yıl 10 ay 20 gün hapis cezası alan hükümlü, Adana polisinin yaptığı çalışma sonucu çay içerken yakalandı.

4 Şubat 1997'de Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Şekerli Mahallesi'nde köy koruculuğu yapan Mahmut Manul (63), uzun namlulu silahla 4 kişiyi öldürüp kaçtı. Manul bu olaydan sonra bir türlü bulunamadı. Manul'un gıyabında yargılanmasına da başlanarak "tasarlayarak ve taammüden öldürme" suçlarından 63 yıl 10 ay 20 gün hapis cezası aldı.

KAÇAN ŞAHIS İÇİN ÖZEL EKİP KURULDU

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliğine yüksek hapis cezası alan ve uzun yıllardır kaçan şahısların yakalanması için özel ekip kurulması ve tek tek yakalanması talimatı verdi. Bu talimat üzerine harekete geçen aranan şahıs dedektifleri yüksek hapis cezası alan hükümlüleri tek tek çıkardı. Polis bu arada 1997 yılında Şanlıurfa'da 4 kişiyi öldüren hükümlünün Adana'ya gelip gittiğini tespit etti.

ÇAY İÇERKEN YAKALANDI

Polis yaptığı çalışmada hükümlünün elci olup tarlalara tarım işçisi götürerek geçimini sağladığını bunu da Mersin'in Tarsus ilçesinde yaptığını belirledi. Polis bu tespit üzerine 3 ay boyunca hükümlüyü adım adım takip ederek onu yakalamak için en doğru zamanı kollamaya başladı. Bir süre sonra operasyon yapmaya karar veren polis, tarım işçileri mola verdiği sırada çay içerlerken Mahmut Manul'u yakaladı.

"BİR DAHA ADANA'YA GELMEM''

Çay içerken koluna girip "polis" diyen polis memuruna, "Benim 2 yıl hapis cezam var yatar çıkarım ne olacak. Ama bir daha Adana'ya gelmem, beni nereden buldunuz" dediği öğrenildi.

CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜ

Emniyete getirilerek işlemleri tamamlanan hükümlü önce adliyeye daha sonra da cezaevine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selami Yıldız Şanlıurfa Siverek 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (35)

Emekli polis:

adam s. urfanin bi ilcesinde olayi islemis adanada yakalnmis , adanaya kurban ol lanet okuyup durma gerzek dogunun tum illerinden adanaya göc var ve bunlarin birkac yil adanada oturmalari adanlilar anlamini tasimaz boos boos konuåta adamin asabini bozma

Yanıtla116
SAMSUNLU:

YİNE Mİ ADANA. .

Yanıtla58
adanalı:

aynen yine adana rahatsız mı oldun

45
LANET OLSUN:

GENE ADANA GENE KAN GENE GÖZYAŞI GENE VAHŞET

Yanıtla210
....:

Bir daha da Adana''ya Gelmem diyor. Lan zaten içerden fosil olarak çıkacaksın neyden bahsediyorsun. :D

Yanıtla111
Seyit:

Adana merkez patliyor herkez

Yanıtla011
Osman:

Adana halkı da ay nolur gel cınıms yhaaa diye bekliyordu seni

Yanıtla28
ADANA:

Adana yakalar Adana merkez yakalanır herkes

Yanıtla18
AMERİKA KATİL KATİL,RUSYA KATİL KATİL:

TOPAL DİLKİNİN DÖNÜP DOLAŞIP GELECEĞİ YER KÜRKÇÜ DÜKKANIYMIŞ. BU OLAY BURADA GERÇEK OLMUŞ!

Yanıtla08
BARON:

4 kişinin katili nasıl olur da 21 yıl yakalanmaz.

Yanıtla16
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title