Haberler

Kayınvalidesi ve İki Kayınbiraderini Öldüren Damat İntihar Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Kocaeli'de eşiyle sorunları olan damat, kayınvalidesini ve 2 kayınbiraderini silahla ateş ederek öldürdükten sonra intihar etti. Cenazeler otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Ferhat Aslan isimli şahıs, kayınvalidesini ve 2 kayınbiraderini öldürdükten sonra intihar etti. Sesleri duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. 4 kişinin cenazesi otopsi incelemeleri için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay, gece saatlerinde Kocaeli'nin Gebze ilçesi Gaziler Mahallesi Şehit Fahri Kır Caddesi 1762 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eşiyle aralarında çeşitli sorunlar olduğu iddia edilen Ferhat Aslan isimli şahıs, kayınvalidesi Ayşe Dayıoğlu'nun evine giderek kendisiyle tartışmaya başladı.

3 KİŞİYİ VURDUKTAN SONRA İNTİHAR ETTİ

Çıkan tartışma sırasında cebindeki tabancayı çıkartan Aslan, kayınvalidesi Ayşe Dayıoğlu, kayınbiraderleri Feridun Dayığlu ve Adem Dayıoğlu'na defalarca ateş etti. Kurşunların isabet ettiği 3 kişi hayatını kaybederken, Ferhat Aslan daha sonra aynı tabancayla intihar etti.

POLİS İNCELEME BAŞLATTI

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Ferhat Aslan, Ayşe Dayıoğlu, Feridun Dayıoğlu ve Adem Dayıoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. 4 kişinin cenazesi otopsi incelemeleri için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gebze 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Dürbünlü:

17 yılda toplumun geldiği noktaya bakın.

Yanıtla1617
selahattin:

senin rumuzunu görünce önce dümbüllü sanıyorum

32
Doğruyu söyleyen:

Ahiretde bunun bedeli cok ağır olur yanlis işler ne diyeyimki

Yanıtla315
Mevzu para;:

Ekonomik krizin sonuçları koca işsiz kalınca yükleniyor kredi kartlarına , kadın doğal olarak ekmek istiyor ama adam ne yapsın kardeşim gaspamıçıksın hırsızlıkmı yapsın iş yok hükümet istiyor ki herkes bir iş yeri açsın donuna kadar vergi alim tüten bacalar açim hem işci hem ben kazanayım demiyor olanlarıda sat babam sat. allah rahmet eylesin.

Yanıtla78
Bir Gafil Beşer ''(:

Televizyonlarda hemen hemen hergün kadın cinayeti haberleri veriliyor. Ne olursa olsun asla ama asla kabul edilemez, tasvip edilemez fakat hep erkek suçlanıyor. Hep erkek öne çıkarılıyor. Kimbilir adam neler yaşadı. Kimbilir kaç yılın birikiminin neticesi bu olay. Kimbilir üstüne nasıl gittiler. Biri kabre biri hapse giriyor. Bir ocak sönüyor, bir yuva dağılıyor. Hayatlar kararıyor. Evlatlar anasız babasız yuvasız kalıyor. Rabbim şeytana uydurmasın. Aklımızı başımızdan almasın. Rabbim korusun.

Yanıtla111
Adalet:

Bende bir kadın olarak,bazı kadınların şerrinden Allaha sığınırım!!!! Nelere sebep oluyorlar nelere, duruma bakarmısınız? Adamcağızın iyice canına tak etmiş olmalıki kendi canını bile gözden çıkarmış, evli çiftlerin huzursuzluklarının altından genelde kız anneleri çıkar, kızlarına dostluk yaptığını zanneden anneler en büyük düşmanları olduklarının ne yazıkki hiç farkında değiller.

Yanıtla37
ERDAL:

ALLAH insanı doğru insanlarla karşılaştırsın bu zamanda evlenmek gerçekten de zor iyicene tanımadığınız bilmediğiniz insanlarla sırf adı evlilik olsun diye evlenmeyin evlenmeyin eskiden insanlar çoluk çocuğa karışalım neslimiz türesin yaşlanınca en azından çocuklarım bana bakar diye düşünüp ona göre evlenirdi ama şimdi ise kimse kahır çekmiyor çocuklar ana ve babaya bakmayı düşünmüyor nasıl olsa huzur evi var ananı babanı at huzur evine keyfine bak zamanı geldi ALLAH yardımcımız olsun

Yanıtla19
veli:

idam istiyoruz, damadin lesinide asin !

Yanıtla05
DİASERRA:

OTOPSİDE NEDİR SANKİ ŞÜPELİ ÖLÜM VAR

Yanıtla04
VATANDAŞ:

Cinnet toplumuna dönüştük vesselam.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title