Haberler

Kayıp Balıkçıların Kayığı Bulundu

Abone Ol

Balıkesir'in Erdek ilçesinde cumartesi günü avlanmak için denize açılan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan 3 balıkçının kullandığı kayık bulundu.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde cumartesi günü avlanmak için denize açılan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan 3 balıkçının kullandığı kayık bulundu.

Erdek körfezinde Tavşan adasının güney kısmına batık vaziyette bir kayık bulunduğunu belirten yetkililer, denizin bu bölgede 39 metre derinlikte olması yüzünden kayığın çıkarılamadığını belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Erdek Balıkçılar Derneği Başkanı Ali Demiray, kayıp üç balıkçının kullandığı kayığın bulunduğunu, ancak kendilerinden henüz haber alınamadığını söyledi. Demiray, "Mayın arama gemisi dün gece 02: 00-02: 30 sıralarında balıkçıların kullandığı kayığı buldu. Daha sonra dalgıçlar tarafından kayık halatla bağlanarak bulunduğu yere sabitlendi" dedi.

Batık vaziyette olan kayığın Şirinçavuş köyü ile Erdek İlçesi Tavşanlı ada arasında bulunduğunu kaydeden Demiray, balıkçılardan ise henüz haber alınamadığını söyledi. Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız düzenlediği topalantıda, üç kayıp balıkçının ailelerine bilgi verdi. Toplantıda askeri mayın arama gemisi tarafından batık kayığın görüntülerinin ailelere izlettirildiği öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Demiray Balıkesir Erdek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title