Haberler

4 Gündür Aranan Genç, Elektrik Direğine Asılı Halde Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te 19 Mart'tan beri kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki Hüseyin Çalık, ormanda elektrik direğine asılı halde ölü bulundu.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Samköy'de ailesi ile birlikte yaşayan Hüseyin Çalık'tan (21), 19 Mart Pazartesi gününden itibaren haber alınamadı.

ELEKTRİK DİREĞİNE ASILI HALDE BULUNDU

4 gündür kayıp olan genç, evine yaklaşık 3-4 kilometre uzaklıktaki Erikçe ormanında ölü bulundu. Genç, ormana ağaç dikmek için gelen orman işletme personeli tarafından elektrik direğine asılı vaziyette bulundu.

OLAYIN İNTİHAR MI CİNAYET Mİ OLDUĞU ARAŞTIRILIYOR

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri gencin öldüğünü belirlerken, polis ve jandarma ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.Cesedi sabah saatlerinde bulunan gencin gece öldüğü tahmin edilirken, olayın intihar mı cinayet mi olduğu araştırılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Çalık Şehitkamil Gaziantep Cinsellik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

samsunlu oprt.:

Haberdeki resim sansürlü fakat yayınlanan videoda her şey açık ve net sizce ne kadar doğru bir haber anlayışı bu videoyu ailesi her defasında izleyecek ve o anı hep üzüntü içerisinde olacaklar. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah.

Yanıtla119
Fahrettin:

Allah rahmet eylesin, kendisi için de zor geride bıraktığı ailesi için de zor bir durum. Yoksulluk, insanı bu yola sürükleyebilir. Fakat ölüm, çözüm mü? Değil. O sebeple çalışmalıyız, kimseden kimseye fayda yok bu zamanda. Devletimiz suriyelilere bakıyor, kendi vatandaşına neden, Suriyelilere tanıdığı imkanları Sunmuyor. Nefret ediyorum siyasetçilerden, yönetimden.

Yanıtla317
Osman erdoğan:

16 yılda geldiğimiz nokta. Cinayet, tecavüz, cinsel istismar, çocuk .... Vs ve Kendileri için referandum yapanlar acaba halkı için neden yapmazlar soran ölçümü? Suriyeliler antepte doğurganlık yarışına girmişler. Sordularmı bize suriyelileri kabuk ediyormusunuz diye??????? O ne güzel devlet bakar halk enayi nasıl olsa.

Yanıtla612
Vatandaş:

Allah rahmet eylesin. Kim bilir ne derdi vardı anlatamadığı.

Yanıtla214
hasan yılmaz:

gencecik çocuktan kim ne ister ki Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum

Yanıtla114
Muhalif medya:

Yeni Türkiye''de sıradan bir haber

Yanıtla39
soran olursa Antepli- İDİ dersiniz:

Gazi şehir oldu Mazi şehir. . bu memleketi bu hale getirenlerin ALLAH belasını versin. söyleyeceklerim bu kadar kısa ve bu kadar derin. . .

Yanıtla111
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

İMANDIR O CEVHER Kİ İLAHİ NE BÜYÜKTÜR. İMANSIZ OLAN KİRLİ YÜREK SİNEDE BİR YÜKTÜR. FARZ EDİLSİN Kİ ÇEKİLMİŞ VİCDANLARDAN ALLAH KORKUSU NE İRFANIN KALIR TESİRİ KATİYYEN NE VİCDANIN!

Yanıtla111
Pokono pa:

KESIN ARABESK BAGIMLISI ASIK VESEVGISINE KARSILIK BULAMAYINCA ENSON MUSLIM BABAYI DINLEDIYSE YAZIKOLMUS ILKBAHARDA INSANIN ICI KIPIRDIYOR. HERSEY YESERIRKEN ASKLARDA YESERIYOR HELEBIRDE ARABESK DINLERSEN ILKBAHAR ATOM BOMBASIGIBI OLUYOR AHNEGUNLERDI OGUNLER ANLIYORUM OGENCI

Yanıtla92
Misafir tan:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yanıtla19
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title