Haberler

Müzisyen Metin Kor'un Cesedi Çıplak Halde Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Uzun süredir kendisinden haber alınamayan müzisyen Metin Kor'an acı haber geldi. 8 metre yüksekteki kayalıkların dibinde cesedi bulunan Kor'un çıplak olması dikkat çekti.

Antalya'da kaybolan müzisyen Metin Kor'un, cesedi kaybolduğu bölgeye yaklaşık 1 km uzaklıkta bulunan Subaşı Yaylasında bir kayanın dibinde bulundu. Kor'un 8 metre yüksekteki kayalıklardan düşerek hayatını kaybettiği belirlendi.

8 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

İstanbul'dan 20 Haziran'da geldiği Kaş'ta bir gün konaklayan, daha sonra aracıyla kamp yapmak için Gömbe Yaylası'ndaki İkiz Göller mevkisine giderek çadır kuran ve Metin Kor'dan bir daha haber alınamadı.

Müzisyen Metin Kor'un Cesedi Çıplak Halde Bulundu

CESEDİ ÇIPLAKTI

Kor'un bulunması için bölgede yapılan çalışmaların 7'nci gününde, kamp alanına yakın Subaşı Yaylası'nda AFAD ekipleri tarafından üzeri çıplak bir erkek cesedi bulundu. Yapılan incelemede cesedin Metin Kor'a ait olduğu kesinleşti.

Müzisyen Metin Kor'un Cesedi Çıplak Halde Bulundu

KAYANIN DİBİNDE BULUNDU

Kor'un bir kayanın dibinde bulunduğu ve 8 metre yüksekteki kayalıklardan düşerek hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Metin Kor Antalya Subaşı 3.Sayfa Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (16)

YAAAA DEMEK ÖYLE:

CESEDİ ÇIPLAK FANTAZiMi YAPTI ACABA ÇIPLAK DOLAŞARAK.

Yanıtla312
HAYALCi:

KORKUTTUN BENi BENDE DOGADA ADEM MiSALi GEZMEYi HAYAL EDERiM

61
Altug:

. millette mal mulk guzel es versende mutsuz oluyor. . . Ayette ne diyor kalpler yanliz Allah i hatirlamayla huzur bulur diye. . icki icecek olursun yok bu gunah dersin uzak durursun , nefsinden esin disinda karsi cinse uygunsuz bir istek uyanir Allahi zikredersin yani hatirlarlarsin uzak durursun. . Ic huzuru boyle gelir insana. . yoksa para mulk su bu bos neticede oleceksin. . Bu sahis neden olmus bilmiyoruz Allah rahmet eylesin varsa gunahlari afolunur insallah. .

Yanıtla322
Drgezgin:

Ne yani 7 gündür arama yapılıyor ve 7. günde kamp alanına 500 mt mesafede mi bulunuyor. İnanamadım nedense

Yanıtla022
Adınızı Yazın:

Neden en kolay bulunacak yerde bu kadar geç bulundu, kıyafetlerinin rengi doğa ile aynı renkmiş o yüzden bulunamamış, o halde çıplak değil, çıplaksa nedne bulunmadı drone ile bulunana kadar, kaç bilinmezli. . Düştü mü, itildi mi? gerçekten neden bu kadar geç bulundu. .

Yanıtla119
Tutulmaz:

Metin Kor kardesimizdi arkadaslar. Allah rahmet eylesin. Kendisi saygiyi hakeden bir TURK evladiydi. Allah yakinlarina ve sevenlerine sabir versin.

Yanıtla115
Teoriler:

Fantazi olabilir, tecavüze uğramış olabilir, gasp edilmiş olabilir, deniz falan varsa denize çıplak girmek istemiş olabilir. Her şey olabilir.

Yanıtla68
maskeli süvari:

gavur adınıda ne guzel yazmısın musluman ulkeyı begenmıyorsan buyur onden gıdebılırsın. . sızlerın yerı belli turkıyede azınlıksınız bız ıstedıgımız surece buradasınız ıstemedıgımız zaman gondermesını bılırız rahat oll. . bu ezanlar dınmeyecek. .

54
Doppo:

Nerde yasiyo sen ya mal mal senin gibi malları bu ülkeden atmak lazim

50
Eeeeeeeeeee !:

Üstü başı nerede imiş ?

Yanıtla58
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title