Haberler

Kayıtlı İstihdam Teşviki Toplantısı Batmanda Yapıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Dicle Kalkınma Ajansı Toplantısı Batmanda yapıldı

Batman, Mardin, Şırnak ve Siirt yöneticileri TPAO Kristal Park Tesisleri Toplantı Salonu'nda düzenlenen DİKA Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Toplantıya; Batman Valisi Yılmaz Arslan, DİKA Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Şırnak Valisi Hasan İpek, Batman Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Şırnak Belediye Başkan Vekili Faik Saltan, Batman İl Genel Meclis Başkanı Salih Aktan, Siirt İl Genel Meclis Başkanı Fırat Soysal, Şırnak İl Genel Meclis Başkanı Erşet Ediş, Batman Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Şırnak Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Osman Geliş ve Kalkınma Kurulu Başkanı Ahmet Akgül katıldı.

DİKA Yönetim Kurulu Başkanı Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz başkanlığında yapılan toplantıda, ajansın altı aylık faaliyetlerinin yanı sıra bölgede DİKA'nın KOBİ'lere yönelik yaptığı çalışmalar ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından açıklanan ve AB Fonları ile desteklenen "Kayıtlı İstihdamın Teşviki 2. Hibe Programı" konuları ele alınarak tartışıldı.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Avrupa Birliği Ahmet Cengiz Batman Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title