Haberler

Kaymakam Güldibi'nden Harmandallı Veda

Güncelleme:
Abone Ol

1. Derece Kadrolu Hukuk Müşavirliğine atanan Tarsus Kaymakamı Sn. Orhan Şefik GÜLDİBİ, Tarsus Yarenlik alanında halkla helalleşti ve son kez çok sevdiği ve çok güzel oynadığı harman dalını oynayarak ilçemize veda etti.

Değerli Kaymakam Sn. Orhan Şefik GÜLDİBİ yarenlik alanında yaptığı konuşmalarında;

"Amirimizle, memurumuzla, köylümüzle, kentlimizle, işçimizle beraber uyum içerisinde sevgi ve saygıya dayalı güzel bir çalışma ortamımız oldu. Elbette ki bizler, bizim donanımımız çerçevesinde, bilgimiz ve tecrübemiz çerçevesinde Tarsus gibi tarihin fırınında pişmiş bir ilçede görev yapmanın şerefine eriştik ve elimizden gelen her şeyi vermeye çalıştık.

Dağarcığımızda olan, bizim dolabımızda olan her şeyi vermeye çalıştık. Elbette ki bu çabanın bazen olumlu meyvelerini toplamaya çalıştık bazen olmayan işler için de üzüldük. Olanları şimdi anlatmaya gerek yok.

Ama sadece sizlerden isteğim şu;

Biliyorsunuz biz buraya bir üniversite tohumunu toprağa attık. Tarsus'un bereketli topraklarına üniversite tohumunu attık. Bu tohumun fide olması, yeşermesi, fidan olması ve büyük bir çınara dönüşmesi gerekiyor. Bu hususta sizden çok özverili çalışmalar istiyorum ve üniversitenin açılış kararı geldikten sonra burada açılış töreni yaparken de inşallah davet ederseniz sizlerle beraber olmak istiyoruz.

Hepiniz hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun ve tabi Kaymakamınızı daima dik hatırlamanız için, sizlerle beraber Türk Milletinin kahraman bir ferdi olarak, onurlu bir ferdi olarak ve hiçbir zaman insanları dışlamayan ama kimsenin karşısında da eğilmeyen bir ferdi olarak şimdi sizlere bir sürprizimiz var, size son bir kez harmandalı oynayıp veda edeceğiz" dedi. Ardından Kaymakamımız Sn. Orhan Şefik GÜLDİBİ, büyük sevgi gösterileri ve güllerle ilçemizden uğurlandılar.

Basın bürosu olarak biz de; taraflı tarafsız bir çok insanın gönlünde taht kuran değerli Kaymakamımız Sn. Orhan Şefik GÜLDİBİ ile çalışmaktan büyük onur ve şeref duyduğumuzu belirterek kendilerine, değerli Hanımefendi Sn. Betül GÜLDİBİ'ne, sevgili çocukları Sn. Tarık GÜLDİBİ ve Sn. Nurhan GÜLDİBİ'ne şükranlarımızı sunuyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title