Haberler

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanları Toplantı Yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçe belediye başkanları ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm'le istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, şehrin geleceğine yönelik projeler görüşüldü.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçe belediye başkanları ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm'le istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Üzüm'le bir araya geldi.

Toplantıda, merkez ve ilçelerde yapılan, yapımı devam eden ve programa alınan yatırımlarla şehrin geleceğine yönelik projeler görüşüldü.

Büyükkılıç, birlik, beraberlik ve dayanışma halinde merkezle kırsal mahallelerin eşit gelişmesi doğrultusunda hizmet gayretlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Memduh Büyükkılıç Yerel Haberler Melikgazi Kocasinan Politika Belediye AK Parti kayseri Güncel Talas Yerel Haberler Belediye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title