Haberler

Kayseri'de Mahsur Kalan 80 Yaşındaki Kadın İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kapıları kilitlenen otomobilde mahsur kalan 80 yaşındaki kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Otomobilin camları kendiliğinden kapanınca sıcak havada hava almakta zorlanan kadın, yardım istemek için cama vurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, aracın camını açarak kadına oksijen verdi. Kadının ailesi de otomobilin kapılarını açtıktan sonra kadın hastaneye kaldırıldı.

Kayseri'de kapıları kilitlenen otomobilde mahsur kalan 80 yaşındaki kadını itfaiye ekipleri kurtardı.

Kocasinan ilçesi Hacı Saki Mahallesi Kenarcık Sokak'ta bir aile, H.A'yı 06 KGV 50 plakalı otomobilde camları açık bırakıp hastaneye gitti.

Bir süre sonra kapıları kendiliğinden kilitlenen ve camları kapanan otomobilde mahsur kalan, sıcağın da etkisiyle hava almakta zorlanan kadın, cama vurarak yoldan geçenlerden yardım istedi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince aracın camı açıldı ve yaşlı kadına sağlık ekiplerince oksijen verildi.

Haber verilmesi üzerine aracın yanına gelen kadının ailesi de otomobilin kapılarını açtı.

Yaşlı kadın, ardından kontrol için hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kocasinan Kayseri İtfaiye Güncel Polis Yaşam Olay Olay İtfaiye Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title