Haberler

Kayseri'de otomobil, kamyonla çarpıştı: 2 kız kardeş hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri'de benzin istasyonundan ana yola çıkan kamyona hızla gelen otomobil çarptı. Kazada otomobildeki 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Kaza anı akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında otomobil ile kamyon çarpıştı. Kazada 2 kız kardeş hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kayseri'de otomobil, kamyonla çarpıştı: 2 kız kardeş hayatını kaybetti

İKİ KIZ KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ

A.K'nin kullandığı 06 DF 3723 plakalı otomobil, Kayseri-Malatya kara yolunun 35. kilometresinde ana yola çıkan G.P. yönetimindeki 50 EZ 176 plakalı kamyonla çarpıştı. Sağlık ekipleri, otomobildeki kız kardeşler N.G. ve N.K'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kayseri'de otomobil, kamyonla çarpıştı: 2 kız kardeş hayatını kaybetti

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaralanan otomobil sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yol kenarındaki akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, istasyondan ana yola çıkan kamyona bir süre sonra otomobilin çarpması yer alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Otomobil Kayseri Güncel trafik Kaza Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

Aslagro Fertilizer:

Volvo da olsa hız ölüm getiriyor ..

Yanıtla2189
CAN Işık:

Hepsi 100 den sonra hikaye

2124
Sevcan Demir:

Hız felakettir

042
Pisikolojikmişim Bana İYİ oy verelim:

Her gün kaç tane ARAÇ kazası haberi görüyoruz ? Araçlar resmen çok tehlikeli. Resmen can almaya devam edecekler. Resmen durdurulmalılar. Resmen tüm araçlar yasaklanmalı.

Yanıtla9432
Damla Sengul:

pudra şekeri

1451
Pisikolojikmişim Bana İYİ oy verelim:

Her gün araba kazaları ve ölüm haberleri görüyoruz. Araçlar yasaklanmalı bir can daha almadan.

Yanıtla7022
Anty-Partizan:

Allah Rahmet Eylesin..Ulkede , Benzinlik veya Yol Agizlari Donuslerinde Sag Tarafdan Ayri Bir Serit Birakilmiyor..Hatali Yollar Var..Genellikle Dikkat Edin Sehir Icinden Sehirler Arasi Yollar Geciyor Ama Donus Icin Extra Serit Yok..Soru Su Olmali " Ben Yol Muhendisi Olmadigim Halde Bunu 1 Biliyorsam, DEVLET 5 Biliyordur..O Zaman Neden Yok ? "

Yanıtla362
CENGİZ HAN:

Ülkede herkes şöför!! Yahu, devlet herkese sürücü belgesi verir, şöförlük ise tecrübe ile kazanılır! Eskiden olduğu gibi ehliyeti Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Birimi vermelidir. Bu da benim lafım, yıllardır söylerim: "Trafik, tuvalete benzer; iyiyi, kötüyü ayrıt etmez! Biri pislediği an, herkes koklanır!!"

Yanıtla1927
ALONE WOLF:

Aracın sadece ön sağ cam ve tavan etkilenmiş diğer yerlerinde çizik yok.kamyonlar sıkıntı.

Yanıtla2217
MGenc Mail:

Kamyonların arkasına arkadan çarpanı kasanın altına sokmadan engelleyen demir veya çelik barlar olmalı, yol kenarlarında motorları koruyan düz barlar gibi. Böylece kasanın sert köşeli çıkıntılarından etkilenmesi azalır. Araç kamyonu geç farkedip soluna kaçmış ama kurtaramamış. Çarpmadan sonra başka bir yere vurmamış. Araba sağlam olabilir ama bir yere kadar. Ehliyette yetkinlik önemli. Trafik hassasiyeti, riski öğrenilmeden direksiyon başına geçiliyor. Göz kesintisiz yolda olmalı. Bir de tecrübe

013
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title