Haberler

Kazada Ölen Üniversiteli İrem'in Son Paylaşımı Yürek Dağladı

Güncelleme:
Abone Ol

Burdur'da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren üniversite öğrencisi İrem Su Akkaya'dan geriye "Bu bir şaka değil, çünkü ölüm gerçek ve çok yakın" şeklindeki paylaşımı kaldı.

Burdur'da, kazada yaralanıp, tedaviye alındığı hastanede bir gün sonra yaşamını yitiren üniversite öğrencisi İrem Su Akkaya'nın (19), bir hafta önce sosyal medya hesabından 'Bu bir şaka değil, çünkü ölüm gerçek ve çok yakın' paylaşımı dikkati çekti. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımladı.

MAKÜ İstiklal Yerleşkesi Kavşağı'nda 13 Mart Çarşamba günü saat 07.00 sıralarında Süleyman Emre Kılınç yönetimindeki 42 DIP 19 plakalı otomobille Emre Esmer yönetimindeki 03 RF 575 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücülerle birlikte otomobillerde bulunan İrem Su Akkaya ile Beyza Din (19) yaralandı. Ağır yaralanan İrem Su Akkaya, Burdur Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Isparta'daki özel hastaneye sevk edildi. Ancak İrem Su Akkaya, dün akşam saatlerinde yaşam savaşını kaybetti.

MAKÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi olan İrem Su Akkaya'nın cenazesi, dün gece ailesi tarafından memleketi Manisa'nın Soma ilçesine götürüldü. Akkaya'nın cenazesi, Soma Merkez Camii'nde cuma namazından sonra toprağa verilecek.

"ÖLÜM GERÇEK VE ÇOK YAKIN" PAYLAŞIMI

Bu arada İrem Su Akkaya'nın, 6 Mart Çarşamba günü sosyal medya hesabından "Ölüm şakalarını yapmaya bayılırdım. Ama işin ciddiyetini kavradığımdan beri ironisi bile tüylerimi diken diken ediyor. Ölmeyi cidden istemiyorsanız bunu dile getirmeyi kesin, ya da bir köşede geberin kurtulalım. Bu bir şaka değil, çünkü ölüm gerçek ve çok yakın" paylaşımı dikkat çekti.

REKTÖRDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, İrem Su Akkaya'nın yaşamını yitirmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Prof. Dr. Korkmaz, "Elim bir trafik kazası sonucu iki gündür yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışan Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği 1. sınıf öğrencimiz İrem Su Akkaya'yı maalesef kaybettik. Allah rahmet eylesin. Acılı ailesinin ve MAKÜ ailesinin başı sağ olsun" dedi.

- Burdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya İrem Su Burdur Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

vatandaş:

Allah ailesine sabırlar versin. Mekanı cennet olsun.

Yanıtla023
mühendis:

insan gerçekten öleceğini anlıyormuş :( ALLAH rahmet eylesin

Yanıtla115
olmadı:

malesef ırencim hersey yalan ölüm baki rabbim senin gibi temiz yürekli melegi cennetine nail eylesin insallah

Yanıtla016
patoz:

Ailesinin işi çok zor. . . . Evlat acısı çok zor. Allahım sen yardım et nolur.

Yanıtla015
nihat:

ailesine allah sabırlar versin mekanı cennet olsun

Yanıtla113
Hasan:

Yazık olmuş daha çok genç hayatın baharın da biri allah rahmet etsin ailesinin başı sağolsun güzel kizmis

Yanıtla19
Dürbünlü:

ölümün gerçek oldugunu öldükten sonrada dünyada yaptıklarımızdan hesaba çekilecegimizide bilmiş ve inanmış olsaydık,,dört dörtlük müslüman olmak için uğraşırdık..sadece bilgi insanı kurtarmıyor,,,bildiklerimizi ve inandıklarımızı yaşamak ve uygulamak bizi kurtaracaktır.

Yanıtla010
ASLI:

Çok Dogru Söylüyorsun Hocam.

06
sedat:

Seni Arap seni

40
ZaZa12:

Ailesine sabırlar diliyorum kardeşimize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun melek yüzlü kardeşim mekanın cennet olsun

Yanıtla010
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title