Haberler

Kazadan 20 Saat Sonra Cesetleri Bulunan Aynı Aileden 3 Kişi Toprağa Verildi

Abone Ol

Rize' nin İkizdere İlçesi'nde uçuruma yuvarlanan kamyonette ölen ve cesetleri kazadan 20 saat sonra bulunabilen aynı aileden 3 kişi toprağa verildi.

Kaza, cumartesi günü meydana geldi. Hüseyin Demir, eşi ve oğlunu alarak yönetimindeki 53 DF 384 plakalı otomobille, İkizdere İlcesi Kama Köyü'nden saat 15. 00 sıralarında Rize'ye gitmek üzere yola çıktı. Aileden Pazar günü haber alınamayan yakınları jandarmaya haber verince arama çalışması başlatıldı. Bu arada, ormanlık alanda bir araç gören köylülerin ihbarı üzerine dün saat 11. 00 sıralarında sevk edilen jandarma ekipleri, Demir ailesine ait kamyoneti buldu. 100 metrelik uçurumdan yuvarlanan araçta 60 yaşındaki Hüseyin Demir, 50 yaşındaki eşi Sebahat Demir ve 20 yaşındaki oğlu Hüseyin Yunus Demir'in cesetlerine ulaşıldı.

Kazadan yaklaşık 20 saat sonra cesetleri bulunan ailenin 3 ferdi, Derepazarı Merkez Cami'nde öğleleyin kılınan cenaze namazı ardından Yanıktaşı Köyü'nde toprağa verildi. Cenaze törenine Derepazarı Kaymakamı Ali İkram Tuna ile Demir ailesinin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı.

Trabzon Adli Tıp Kurumu'nun ön otopsi raporunda Hüseyin Demir ve eşi Sebahat Demir'in kaza ardından hayatını kaybettiği, zihinsel engelli olduğu belirtilen oğulları Hüseyin Yunus Demir'in ise bir süre hayatta kaldığı ancak sıkıştığı için çıkamadığı ve aşırı kan kaybı nedeniyle kazadan 6-7 saat sonra hayatını kaybettiği belirtildi. - Rize / Derepazari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title