Haberler

Keçiören'de freni boşalan dolmuşun korkuluklara çarpması sonucu 6 kişi yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'nın Keçiören ilçesinde freni boşalan dolmuşun sitenin demir korkuluklarına ve ağaca çarptığı kazada 6 kişi yaralandı. Kazada sürücü ve 5 yolcu yaralandı ve kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

ANKARA'nın Keçiören ilçesinde freni boşalan dolmuşun sitenin demir korkuluklarına ve ağaca çarptığı kazada 6 kişi yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Aşağı Eğlence Mahallesi'nde meydana geldi. Keçiören- Ulus hattında çalışan Ali K. yönetimindeki 06 J 0280 plakalı dolmuş, Ulus yönüne giderken, iddiaya göre, freni boşalınca sürücüsünün kontrolünden çıktı. Dolmuş, yol kenarında sitenin demir korkuluklarına ve ağaca çarptı. Kazada sürücü Ali K. ile dolmuşta bulunan 5 yolcu yaralandı. İhbarla kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Etlik Şehir Hastanesi Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title