Haberler

Antalya'da HDP Binasına Saldırı Düzenlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya Kemer'de HDP İlçe Teşkilatı binasındaki parti tabelası tahrip edilirken, bina önündeki Türk bayrağının üzerine "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" notu iliştirildi.

Antalya'nın Kemer ilçesinde HDP İlçe Teşkilatı binasındaki parti tabelası tahrip edilirken, balkonu asılan Türk bayrağının üzerine "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" notu iliştirildi. Olayı kınayan HDP İlçe Başkanı Dursun Satıcı, kendilerinin Türk bayrağıyla hiçbir sorunları olmadığını belirterek, "Bunu yapanların yürekleri yetiyorsa gitsin, o tecavüz ordusuna karşı savaşsın" dedi.

"ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ" NOTU

Edinilen bilgiye göre, dün gece Yeni Mahalle Derviş Eroğlu Dörtyol Bulvarı 61 numaralı binanın ikinci katında bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kemer İlçe Teşkilatı binasının balkonuna çıkan kişi ya da kişiler, balkona bağlı parti flamalarını, partinin tabelasını tahrip ederken, balkonun tavanına astıkları Türk bayrağının üzerine de oluklu mukavva parçasına "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazıp iliştirdi.

EKİPLER DELİL TOPLADI

HDP Kemer İlçe Başkanı Dursun Satıcı, sabah saatlerinde bir partilinin telefonla parti tabelasının yırtıldığını söylemesi üzerine binaya gelerek durumu görünce polisi aradı. Parti binasına gelen Kemer Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, gerekli incelemeyi yaparak delil topladı.

Kemer Emniyet Müdürü Muhittin Ergen de parti binasına gelerek çalışmaları yerinde incelemelerde bulundu ve İlçe Başkanı Dursun Satıcı'ya geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

DAHA ÖNCE DE CAMLARI KIRILDI

Daha önce de camlarının kırıldığını hatırlatan HDP Kemer İlçe Başkanı Dursun Satıcı, parti binasına girmeden balkona çıkıldığını belirterek, "Ben buradan o yüreksiz insanlara şunu demek isterim. Bizim Türk bayrağı ile herhangi bir sorunumuz yok. Ben isterim ki o bayrağı oraya asacağına götürsünler o tecavüz ordusuna, insanları katledenlerle o cephede gidip savaşsınlar. Eğer bu yürek varsa bunlar eğer insanlarsa, bizim Türk Bayrağı ile hiçbir sorunumuz yok. Ben isterim ki, bunlar insan emeğini savunsunlar, insanın değerini yüceltsinler. Bizim anlayışımız budur" diye konuştu. Kemer'deki yerel seçim sürecinde de bazı olaylar yaşandığı ileri süren Dursun Satıcı, bunları yönlendirenleri teşhir edeceklerini söyledi. Satıcı, "Buradaki sorumluluk özellikle Kemer Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma yetkilileri, sorumluluk bunlarındır. Kemer ufacık bir yer, kim ne adım atsa herkesin haberi oluyor. Bu işin peşini bırakmayacağız. Biz Kemer'de insan değerini, insan emeğinin yüceltilmesi konusunda hiç geri adım atmayacağız" diye konuştu.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Derviş Eroğlu Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (193)

HDP:

İYİ Kİ VARSIN HDP. ALLAH HDP Yİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN FAŞİSTLER NE KADAR SALDIRIRSA OYUMUZ DAHADA ÇOK ARTAR BU SEÇİMLERDE OYUMUZ YÜZDE 18 OLACAKYAŞASIN HDP

Yanıtla23023
kafkas kartalı:

ULAN BU TOPRAKLARDA BU GÜNE KADAR SAĞ SALİM KALDIYSANIZ. ÖNCE ALLAHIN İZNİYLE SONRA BU MİLLETİN SİZE GÖSTERDİĞİ HOŞGÖRÜYLEDİR. DANGALAK HAİNLER. SÖZÜM HDPKK LILARADIR VATANINA BAĞLI KÜRT KARDEŞLERİMİZE DEĞİLDİR.

Yanıtla57172
kafkas kartalı:

KAFKASLAR ORTA ASYA HALKLARI TÜRKIYEYE BAĞLIDIR. SİZİN GİBİ VATANINA KALLEŞLİK YAPACAK KADAR AŞŞAĞALIK DEĞİLDİR. HAİNLİĞİN ADI HDPKK.

Yanıtla13194
21. YÜZYIL KÜRTLERİN YÜZYILIDIR:

ZIRVALIKLAR SİZİN KRALINIZ DA GELSE ARTIK KÜRTLERİ BİTİREMEZ YA ADAM GİBİ DEMOKRATİKLEŞECEKSİNİZ YADA ORTADOĞU GİBİ BATAKLAŞACAKSINIZ SEÇİM SİZLERİN KÜRTLER HER HALÜKARDA 4 PARÇADA ELLERİNDEN ALINAN TOPRAKLARA HÜKMEDECEKLER.

Yanıtla17330
Alo Devlet ?:

ANTALYA Sizinle Gurur duyuyorum ! Bu pkk partisi 10 binden fazla insanımızı öldürmüştür. Bunlar hiçte masum değiller. Ak partinin en büyük hatası bunlardır. Elbette çok iyi namuslu Kürtlerde var . Ancak bizim derdimiz kürtlerle değil ! , bölücü katil pkk ve hdp dir. Tabiki bunların kankalarıda vardır ; dhpkc, ydg ve üniversitelerde gençleri sosyalleşme ve özgürlük adı altında kandıran Tog (toplum gönüllüleri vakfı gibi ).

Yanıtla7175
gerçeklerle yüzleşin:

50 milyon kürt var türkiyede 10 sene sonra 100 milyonuz sizi geçtik

Yanıtla13731
ANTEPLİ.V:

Bu oyunu yine kendileri yapmıştır Bahçelinin kesin talimatı var ülkücülere eylemlere karışmayın bu saldırılar diğer örnekleri gibi suçu başkalarının üzerine yıkmak ki hedefte olduklarını anlatarak kendi emellerine alet olsunlar ama boşuna halk niyetlerini anlamıştır

Yanıtla38117
LAZ OGLU:

YA ADAM GIBI CEKIN GIDIN YADA OLACAK LARI KABULLENIN HER KALLESCE OLDURDUGUNUZ ASKERIN POLISIN SIVILIN HESABINI VERECEKSINIZ BUNU BOYLE BILIN SIZDE INSANLIK OLSA LAN ARTIK BU TURKIYEDE BARINAMAYIZ DER CEKER GIDERSINIZ TABI SIZI KABUL EDEN OLURSA ODA COK ZOR YA CUNKI BUTUN DUNYA BILIYORKI SIZ HEP OLDUGUNUZ YERI SATTINIZ BIR KURUSA

Yanıtla8132
0707:

işte onun için ydg-h ve dhkpc çok seiyorummmmm

Yanıtla7118
Mustafa:

Ne kadar ozel okul varsa arastirin. %70 dogudan %27si batidan.%3 de yurt disi suriyeli vs. Bunun anlami bu paralar nereden geliyor yediniz turkiyeyi haala yardim istiyorsunuz haala kurdistan istiyorsunuz. Asil esitlik isteyen biziz. Biz TURK lerde kurtlerle esit haklar istiyoruz. Beles elektrik istiyorum Beles su istiyorum Bende vergi vermemek istiyorum Kacakcilik hakkimin olmasini istiyorum. Benim evimede beles esyalar ustiyorum. TURKIYE uyuma bu kurt denilen gerizekalilar zivanadan cikmadan onlemimizi alalim. Benim kardesim sehit edilirken bunlar nasilda rahat gezer. Burasi ne suriye ne filistin nede baska bir memleket. Burasi TURKIYE kurtler size verilenler bir bir verildi hepsi alinacak. Bizim basbakanimizda kardesimiz diyor nasil kardes dedigin bize suikast yapar bize silah dogrultur bunlar bizim kardesimiz falan degil akpnin kardesleri. Ve akp hdp den baskasi ile birlesmez.Asil hatamizda akpye guvenmekti

Yanıtla482
Tüm 193 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title