Haberler

Keyfi Yolunda, Aşkı Sonunda!

Güncelleme:
Abone Ol

Yalın Ayvalık'ı Salladı!

Yalın'ın aşkın resmi dondurması Cornetto sponsorluğundaki yaz konserlerinin ilki Ayvalık'ta kalabalık bir izleyici eşliğinde gerçekleşti. Konserde Cornetto'nun sosyal medya hesapları üzerinden belirlenen 5 kişi Yalın'la tanışma fırsatı buldu.

Aşkın resmi dondurması Cornetto'nun sponsorluğuyla gerçekleşen Yalın Yaz Konserleri'nin ilki Ayvalık'ta gerçekleşti. Aşk şarkılarının benzersiz sesi Yalın, Ayvalıklıları şarkılarıyla coşturdu. Cornetto'nun dijital filmi Güzel ile Saf'ta "Aşkın Sesi" olarak rol alan ve film için bestelediği Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda şarkısını izleyicileriyle birlikte söyleyen ünlü şarkıcı, Cornetto'nun sosyal medya hesapları üzerinden belirlenen 5 kişiyi kulise kabul ederek onlarla sohbet etti.

10 adet Cornetto Disk kapağı getiren herkesin yerinde izleme fırsatı yakaladığı Cornetto Yalın Yaz Konserleri 9 Ağustos'ta Erdek KayaThe Rock ve 10 Ağustos'ta Yalova Açıkhava Tiyatrosu ile devam edecek. Yalın konser dizisi kapsamında 7 ilde izleyicileriyle buluşacak.

Yalın, Cornetto Yalın Yaz Konserleri'nin Ayvalık ayağında dinleyicilerine itafen bestelediği 'İyi ki geldin' adlı sürpriz şarkısıyla kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cornetto Ayvalık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title