Haberler

Kılıçdaroğlu, Almanya Büyükelçisi Eberhard Pohl ile Görüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Eberhard Pohl ile görüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Eberhard Pohl ile görüştü.

Görüşmede CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu da hazır bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Eberhard Pohl Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

SANEMdarkblue62@hotmail.com:

HELAL OLSUN BAŞKANIM BU MEMLEKETİN SİZİN GİBİ DÜRÜST İNSANLARA ÇOK İHTİYACI VAR. VURGUNCULARDAN HIRSIZLARDAN ARTIK USANDIK

Yanıtla191
Halkcia_yazici34@hotmail.com:

SSK.!?

00
SALİHsalih.35@hotmail.com:

ALLAH FIRSAT VERMEZ BÖYLE VATANINI YIKMAYA ÇALIŞANLARA

Yanıtla215
ahmetahmet@hotmail.com:

belediye başkanı iken abd gidenleri eleştirmeyenler şimdi abd'nin iktidara getirdiklerinin sevdalısı olmuş memlekete bak sen.

Yanıtla90
Bera Ramazanolume_0kala@hotmail.com:

tamam türkiye gene karışacak

Yanıtla02
sahafsahaf@hotmail.com:

Taktir edilmeli. Kesinlikle Almayanın sanayi de, otomotivde nasıl dünya markası olduklarını, Finansal istikrarı nasıl sağladıklarını işsizliği nasıl azalttıklarını, Alman Sosyal güvenlik Sistemini sormuştur Kılıçdaroğlu elçiye. Taksim platformunun talepleri arasın da olan 3. hava limanın yapılmamasını konuşmamışlardır...Bu görüşmeler hangi ülkenin menfaatine bilmiyorum ama Ülkemizin menfaatine olmadığına eminim.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title